Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki mediji

Neymaru stigla ponuda Saudijaca: Nude mu koliko i Ronaldu?

Ligue 1 - Paris St Germain v Lille
Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
1/7
12.06.2023.
u 11:30

Ponuda dolazi iz Al-Hilala nakon što je Lionel Messi odlučio odbiti milijardu i 200 milijuna eura zarade i otići u Inter Miami. Prema američkom mediju predstavnici saudijskog kluba već su u Parizu i pregovaraju s predstavnicima igrača i kluba

Još jedna ponuda stigla je iz Saudijske Arabije, prenosi CBS. Naime, Saudijci su prema navodima Amerikanaca Naymaru ponudili istu plaću kao i Cristianu Ronadlu, to jest 200 milijuna eura godišnje. Za treću superzvijezdu europskog nogometa voljni su PSG-u plati 45 milijuna eura odštete.

Ponuda dolazi iz Al-Hilala nakon što je Lionel Messi odlučio odbiti milijardu i 200 milijuna eura zarade i otići u Inter Miami. Prema američkom mediju predstavnici saudijskog kluba već su u Parizu i pregovaraju s predstavnicima igrača i kluba.

VEZANI ČLANCI:

Neymar je zbog ozljede gležnja nakon Svjetskog prvenstva propustio više utamica ove sezone. Morao je na operaciju i time okončao sezonu, a još uvijek nije poznato kada će se vratiti na travnjak.

VIDEO Marko Livaja napustio hrvatsku reprezentaciju, više nije među vatrenima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije