Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji transfera

Neymarov otac priznao: Barca mi je još 2011. dala 10 mil. €

Neymar
Reuters
29.01.2014.
u 13:12

- Nije mi problem pojaviti se pred sudom, a mogu i dokazati da je sve napravljeno prema Fifinim pravilima

U Španjolskoj se još uvijek naveliko piše i priča o Neymarovu transferu u Barcelonu. Nakon što je prije nekoliko dana otkriveno da vrijednost transfera nije bila 56 milijuna eura već blizu 90 milijuna, a predsjednik Barcelone Sandro Rosell zbog toga podnio ostavku, o svemu je progovorio Neymarov otac.

- Istina je da nam je Barcelona dala 40 milijuna eura. Od toga smo 10 milijuna dobili još 2011. godine, a ostatak nakon što je transfer napravljen. Ali to nije zločin jer nisu platili Neymaru, nego mojoj agenciji. Što sam ja napravio s tim novcem? Osigurao sam sina. Da se ozlijedio dobio bi 40 milijuna eura, poručio je Brazilčev otac i dodao:

- Nije mi problem pojaviti se pred sudom, a mogu i dokazati da je sve napravljeno prema Fifinim pravilima. Zapravo, sve što želim jest da se moj sin u miru može pripremiti za Svjetsko prvenstvo.

>>Znate li tko je Barceloni smjestio istragu u slučaju Neymar?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije