Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WHOSCORED

Nevjerojatne brojke pokazuju zašto je Gvardiol najskuplji stoper svijeta i pun pogodak Citya

WAL, UEFA EM Qualifikation, Wales vs Kroatien
Foto: EXPA/ Focus Images/ Geraint Nich
1/6
04.11.2023.
u 10:17

21-godišnjak je oduševio englesku javnost svojim igrama i pokazao o kakvom se talentu radi, u utrci za zlatnu loptu zauzeo je 25. mjesto.

Pep Guardiola i Manchester City dobro su znali zašto kupuju hrvatskog braniča Joška Gvardiola za 90 milijuna eura od RB Leipziga. 21-godišnjak je oduševio englesku javnost svojim igrama i pokazao o kakvom se talentu radi, u utrci za zlatnu loptu zauzeo je 25. mjesto. 

GALERIJA Gvardiol završio na 25. mjestu u lovu na zlatnu loptu

WAL, UEFA EM Qualifikation, Wales vs Kroatien
1/6

- Osim što vrlo dobro odrađuje obrambene zadatke, Vatreni ima čak 87,9 posto uspješnosti dodavanja, no njegova dodavanja nisu uvijek potpuno sigurna. Često se zna odlučiti na dodavanje u prostor kojim može razbiti protivničke redove, ali i dovesti suigrače u izgledne šanse za gol - analizira portal WhoScored i dodaje kako ove sezone nije niti jednom pogriješio u Cityevom primanju golova, što je za stopera svakako velika stvar. 

VEZANI ČLANCI:

Joško je budućnost našeg nogometa i jedan od vođa reprezentacije, na visokoj razini može igrati minimalno idućih 10 godina. 

Komentara 1

GO
Gof33
19:23 04.11.2023.

Igra lijevog beka, ne stopera u MC. Danas na klupi, 0 minuta. Čudno, a najbolji i najskuplji stoper na svijetu, ako je vjerovati njegovom PRu koji je zasigurno top. Momak je sigurno dobar i talentiran ali sve ovo ludilo s novcima i medijskom pompom kod mladih igrača je pre rano i delikatno. A što se tiče HR repke, za njegov daljnji razvoj ali i za Dalića i njegovu družinu vjerovatno bi bilo bolje da igra lijevo pored Šutala i Erlića, treći stoper u liniji. Nema brzinu za vrhunskog beka, neki put zakiksa ali to se svima dogodi. Uzeo je brdo novaca, umrijet od gladi neće, za sad je to najbitnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije