Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Netflix želi serijal s Lukom Modrićem! Već je snimljen i uskoro kreće s prikazivanjem

Glasgow: Luka Modrić sjajnim udarcem za vodstvo 2:1 protiv Škotske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
16.04.2022.
u 08:44

Nogometnim i sportskim zaljubljenicima svakako će biti više nego interesantno vidjeti što se događa "iza kulisa" i što kao lider znači Modrić, u prvom redu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

U svijetu "streaming" platformi pojavila se još jedna, a iz nje stoji Svjetska nogometna federacija (FIFA), što već u startu sugerira da će se na njoj moći pronaći mnoštvo nogometnog sadržaja. Za hrvatske i Realove navijače, a i sve fanove Luke Modrića, to je bitno jer se na FIFA+ planira prikazati i serijal u kojem bi on imao jednu od glavnih uloga. A da stvar bude još i bolja, dokumentarac planira otkupiti Netflix!

Naime, FIFA će ubrzo predstaviti spomenuti serijal pod nazivom "Kapetani", koji detaljno prati šest kapetana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Uz Modrića, uključeni su Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon), Brian Kaltak (Vanuatu), Andre Blake (Jamajka), Hassan Maatouk (Libanon) i Thiago Silva (Brazil).

22.6.2021., Glasgow, Skotska - Hampden Park. UEFA Europsko prvenstvo 2020, skupina D, 3. kolo, Hrvatska - Skotska. Luka Modric. "nPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ipak, činjenica da se Netflix zainteresirao za serijal, kako doznaje 24sata, podiže sve skupa na jednu podosta višu razinu i mogao bi spomenutim kapetanima, posebno najzvučnijem među njima, itekako podići popularnost.

Modrić u 37. godini žari i pali nogometnim travnjacima, ali ujedno vodi i miran privatni život, zbog čega će rijetko biti na naslovnicama ili u fokusu javnosti. Ukratko, njemu pažnju donose njegova nogometna umijeća. Ili, nešto manje, situacije kao novi ugovor s Realom.

Stoga, nogometnim navijačima svakako će biti više nego interesantno vidjeti što se događa "iza kulisa" i što kao lider znači Modrić, u prvom redu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Zainteresirani mogu provjeriti što se trenutno nudi na FIFA+ jer sav sadržaj je besplatan.

>>> Modrić proglašen najboljim unazad 50 godina

Komentara 1

BP
Besposlen pop
10:11 16.04.2022.

Šok i nevjerica u komšiluku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije