Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"BIO JE NEVJEROJATAN"

Luka Modrić dolaskom u Englesku ostavio je bez daha: "Mislio sam da ima šest očiju!"

London: Premierliga, Tottenham Hotspur - Fulham, Luka Modri?
Foto: Sean Dempsey/PRESS ASSOCIATION
1/4
15.04.2022.
u 15:05

- Niste mu se mogli približiti ili ga iznenaditi duelom. Međusobno bismo razgovarali o njemu i pitali se tko je to, bio je nevjerojatno dobar.

Luka Modrić zadivio je svijet asistencijom protiv Chelseaja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (2:3) pa danima traju prisjećanja bivših trenera i suigrača o tome kakav je kapetan vatrenih bio ranije u karijeri. A bio je maestralan uvijek, ukratko.

Posljednji u nizu koji ga se prisjetio jest Darren Bent njegov suigrač iz vremena Tottenham Spursa. Bivši reprezentativac Engleske igrao je za londonski klub od 2007. do 2009., a Modrić ga je zadivio već na treninzima.

- U početku se mučio, trebalo mu je vremena da se privikne na engleski nogomet, ali na treninzima je uvijek bio toliko dobar da sam mislio kako ima šest očiju, niste mu se mogli približiti ili ga iznenaditi duelom. Međusobno bismo razgovarali o njemu i pitali se tko je to, bio je nevjerojatno dobar - izjavio je za talkSPORT Bent pa nastavio:

Tottenham Hotspur's Luka Modric (left) and Aston Villa's Ciaran Clark in action Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: David Davies/PRESS ASSOCIATION

- Vidio sam mnoge igrače koji bi nakon odlaska u Real propali, ali on je osvojio četiri Lige prvaka, Zlatnu loptu, odveo je Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva i s 36 igra u maestralnoj formi. Uvijek je bio sjajan i o njemu ne možemo pričati samo kao o jednom od najboljih veznjaka generacije nego svih vremena.

Iako godi kad te navijači hvale, Modrićevu vrijednost najbolje oslikavaju oni koji su igrali rame uz rame s njim ili protiv njega. Možemo biti sretni što živimo u njegovu vremenu!

>>> Modrić proglašen najboljim unazad 50 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije