Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Eau Rouge'

Nesvakidašnja nezgoda na utrci izdržljivosti od koje se ledi krv u žilama

Nezgoda
Foto: Screenshot/You Tube
10.05.2018.
u 15:09

Utrka u Ardenima će se osim trijumfa McLarenova pilota pamtiti i po nevjerojatnoj nezgodi ruskog vozača Matevosa Isaakjana

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se tijekom utrke izdržljivosti na belgijskoj stazi Spa-Francorchamps u kojoj je slavio vozač formule 1 Fernando Alonso. Španjolac je na neku profesionalnu pobjedu čekao pet godina.

Utrka u Ardenima će se osim trijumfa McLarenova pilota pamtiti i po nevjerojatnoj nezgodi ruskog vozača Matevosa Isaakjana.

Njegov bolid SMP Racinga u 'Eau Rougeu' zavoju izgubio je kontakt sa stazom te je  odletio u zrak i završio u zaštitnoj ogradi.

Taj događaj nije prikazan tijekom prijenosa utrke, ali je jedan gledatelj kamerom na svom mobitelu uhvatio spektakularan let Isaakjanova bolida. Ruski vozač nije teže ozlijeđen.

Komentara 1

Avatar štrumpf
štrumpf
16:32 10.05.2018.

Dosta lagan i dosta brz.. Vidio sam neke što su daleko više letjeli i neki na žalost i poginuli kada su odletjeli u šumu,sve dok oni padnu na stazu su relativno sigurni,posebno danas kada se skoro sve radi od karbona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije