Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1 na Floridi?

Hamilton: Zbog ludih zabava u Miamiju teško ću se boriti za naslov

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/Igor Šoban/PIXSELL
1/5
04.05.2018.
u 12:03

Mogao bi to biti težak vikend. Sada, kada o tome razmišljam, možda je bolje da u to vrijeme budem izvan grada, rekao je Hamilton

Kroz dva-tri tjedna trebalo bi se odlučiti hoće li 2019. godine u kalendar SP-a formule 1 ući utrka u Miamiju.

Svjetski prvak Lewis Hamilton zbog te je odluke vrlo zabrinut. Naime, Mercedesov pilot je istaknuo kako bi utrka u tom američkom gradu na Floridi mogla utjecati na borbu za naslov.

Lewis Hamilton
1/13

– Prijatelj mi je poslao poruku iz Miamija u kojoj je napisao kako neću osvojiti tu utrku jer je grad previše uzbudljiv. Miami je posebno mjesto za najluđe zabave na svijetu – rekao je Hamilton.

– Mogao bi to biti težak vikend. Sada, kada o tome razmišljam, možda je bolje da u to vrijeme budem izvan grada. U Miamiju ima mnogo lijepih žena i trebat će zadržati koncentraciju – dodao je Mercedesov pilot.

Na Floridi su uvjereni kako će Miami dobiti dozvolu te će ući u kalendar formule 1. Utrka bi se trebala voziti u listopadu.

Hamilton je trenutačno vodeći u poretku vozača, ima četiri boda više od Ferrarijeva pilota Vettela.

– Ovo je najteža sezona u karijeri, a momčad je pod velikim pritiskom. Vettel ima sjajan bolid i sve čini kako bi u svakoj utrci bio ispred mene. Momčad i ja želimo mu pokvariti planove... – rekao je Hamilton.

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:04 14.05.2018.

opet ulična staza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije