Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kloppov stari prijatelj

Nesuđeni hrvatski reprezentativac pojačava Liverpool?

Christian Pulišić
Foto: Reuters/Pixsell
28.12.2018.
u 21:27

Liverpool je navodno Borussiji ponudio deset milijuna funti više u odnosu na Arsenal

Christian Pulišić, nesuđeni hrvatski reprezentativac i kapetan američke nacionalne momčadi, mogao bi ipak već u siječnju završiti u zagrljaju starog prijatelja Jürgena Kloppa.

The Sun piše da je dortmundska Borussia odbila ponudu Arsenala u visini od 35 milijuna funti, te da su Redsi sada nadomak realizaciji tog transfera.

Njemački je klub navodno prihvatio deset milijuna funti više koliko je ponudio Liverpool, ali nije jasno gdje je u priči nestao Chelsea koji je također silno htio angažirati 20-godišnjeg Amerikanca.

Naime, sve do jučer se isticalo da je na pomolu razmjena igrača, da će Borussia poslati Pulišića Chelseaju u zamjenu za Calluma Hudsona-Odoija, ali The Sun sada ističe da je Klopp, nekadašnji trener dortmundske momčadi, preuzeo 'pole position'.  

 

Komentara 2

JE
jejeee
23:32 28.12.2018.

vi ste debili. nesuđeno-normalni ljudi

IK
Ikonoklast
23:41 28.12.2018.

Normalno da nije suđen kad su tada u "repci"u -17 igrali prvih 11 dinama/lokomotive. Hvala tati i jozaku i ostalima u HNS-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije