Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić odbio ponudu Reala! Hoće li ga kraljevi prodati?

Modrić Roma Real
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.12.2018.
u 10:02

Ako se Real i Modrić do kraja sezone ne dogovore, kraljevski klub će ga prodati jer bi Luka u protivnom 2020. otišao bez odštete.

Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić više je puta izjavljivao da mu je cilj umiroviti se u Real Madridu. No, španjolski Telemadrid objavio je da je hrvatski kapetan odbio ponudu za produženje ugovora.

Modrić ugovor s Realom ima do 2020. godine, a odbio je prvu ponudu za nastavak suradnje jer je nezadovoljan financijskim uvjetima. Pričekat će Realovu poboljšanu ponudu ili pronaći klub u kojem može više zaraditi.

A njegov novi klub mogao bi biti Inter koji mu je bio ponudio 20 milijuna eura za dvije godine. Nakon toga otišao bi u Kinu gdje bi odigrao još nekoliko sezona i onda se umirovio.

– Nisam mislio da je moguće dovesti Modrića, ali zašto ne bismo sanjali? Hoćemo li ga opet pokušati dovesti? U nogometu je sve moguće... – rekao je sportski direktor Intera Piero Ausilio.

Ako se Real i Modrić do kraja sezone ne dogovore, kraljevski klub će ga prodati jer bi Luka u protivnom 2020. otišao bez odštete.

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića


 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
10:20 28.12.2018.

Pa super, pod stare dane još nekaj utržit i saka čast....zasluženo.

Avatar Tito
Tito
11:07 28.12.2018.

Zabavno oko Luke

DU
Deleted user
11:43 28.12.2018.

Bla,blaaa,blaaaaaa.......kao i uvijek do sada. VL prodao Luku, ne znam ni ja po koji put, a Luka svaki put kaze, da ostaje u Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije