Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bili u šoku!

Nesreća na dubrovačkoj brdskoj utrci, gledatelji se hvatali za glavu!

Reli u dubrovniku
Foto: Screenshot/Dubrovniknet
07.10.2019.
u 16:39

U jednom zavoju Robert Antunović iz AK Trogir izgubio je kontrolu nad vozilom te je njegov automobil u punoj brzini izletio s ceste

U nedjelju je AK Dubrovnik Racing organizirao utrku Međunarodnog prvenstva na brdskim stazama - Memorijal Željko Đuratović.

Tijekom natjecanja na stazi od Komolca do Brgata dogodila se nesreća koja je srećom završila bez posljedica, piše Dubrovniknet.

U jednom zavoju Robert Antunović iz AK Trogir izgubio je kontrolu nad vozilom te je njegov automobil u punoj brzini izletio s ceste. Gledatelji su se držali za glavu od šoka, ali srećom vozač je prošao bez ozljeda.

Robert je priznao kako je to bila njegova pogreška.

- Prebrzo sam ušao u zavoj, vozi sam 150 km/h i to se dogodilo. Nismo sigurni je l' bio kakav kvar na kotaču, ali ovo izlijetanje je samo moja pogreška - rekao je Robert Antunović i dodao:

- Sve se dogodilo u deset sekundi. Samo sam čuo lomljenje stakla, šuma, zemlja, stijene, kamenja... Svašta mi je prošlo kroz glavu, kad se auto zaustavio nisam odmah izašao, malo sam pustio da razbistrim glavu.

Robert se zahvalio ljudima koji su odmah priskočili u pomoć, vatrogascima i djelatnicima hitne pomoći.

>> Pogledajte video o Nikiju Laudi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
17:13 07.10.2019.

shit happens...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije