Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Hamilton slavio na Velikoj nagradi Rusije

Lewis Hamilton
Foto: DPA/Pixsell
1/3
29.09.2019.
u 15:20

U ukupnom poretku vodi Hamilton s 322 bodova, drugi je Bottas s 249 bodova, a treći Leclerc s 215 bodova. U poretku konstruktora prvi je Mercedes (527), drugi je Ferrari (349),a treći Red Bull (289)

Britanac Lewis Hamilton pobjednik je VN Rusije koja je vožena u nedjelju u Sočiju, dok je njegov momčadski kolega Finac Valtteri Bottas, a treći je bio Monežanin Charles Leclerc u Ferrariju koji je startao s pole positiona.

Ovo je 82. pobjeda Hamiltona u karijeri i deveta ove sezone kojom je okončan niz od tri uzastopne pobjede Ferrarija (VN Belgije, VN Italije i VN Singapura). Nijemac Sebastien Vettel u Ferrariju koji je vodio na početku utrke, odustao je zbog kvara na motoru, objavila je njegova momčad. 

U ukupnom poretku vodi Hamilton s 322 bodova, drugi je Bottas s 249 bodova, a treći Leclerc s 215 bodova. U poretku konstruktora prvi je Mercedes (527), drugi je Ferrari (349),a treći Red Bull (289).

Ključne riječi

Komentara 1

KE
kentie
07:42 30.09.2019.

što bi crvenoj konjici u dominaciji F1 vikendom...ovo me podsjeća, na ferrari prije Schumija i g. Todta...e Talijani, Talijani...dobri ste za canzonu i dobru spizzu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije