Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE OBJAVIO

FOTO Nepoznati napadači na Rusa (28) bacili kiselinu: Nisam imao nož da se obranim

05.11.2021.
u 15:06

- Prvo sam nazvao trenera koji je došao po mene i odveo me u bolnicu. Bio sam par dana na promatranju opeklina. Ni sa kim se nisam svađao, ne znam tko bi to mogao napraviti. Ali naučio sam da u kampove moram na provjerena mjesta - objasnio je boksač

Bivši prvak lake kategorije po WBC-u Viktor Kotočigov (28, 12-2) se u Engleskoj pripremao za meč, ali onda je sve propalo kao u filmu strave. 

- Ovaj kamp u Engleskoj bio je malo nesretan za mene. Uglavnom sam bio u sobi i trenirao, a nakon četiri dana čuo sam neke zvukove ispred kuće po noći. Netko je pokušao provaliti, ja sam razmišljao o tome da uzmem nož, ali nisam imao ništa u kuhinji osim vilice i žlice - rekao je ruski borac, a nakon toga su mu maskirani provalnici upali u kuću i zalili ga kiselinom te ubrzo nakon toga pobjegli.

- Prvo sam nazvao trenera koji je došao po mene i odveo me u bolnicu. Bio sam par dana na promatranju opeklina. Ni sa kim se nisam svađao, ne znam tko bi to mogao napraviti. Ali naučio sam da u kampove moram na provjerena mjesta. 

Opisao je kako je sve bilo:

- Vrata se otvaraju, a unutra ulijeću ljudi s kapuljačama na glavi. Nisam razmišljao, već sam im se odmah suprotstavio, ali oni se nisu imali namjeru potući sa mnom, već su me samo zalili nekakvom kiselinom, a ja sam pao i sklupčao se od bolova - opisao je Viktor i dodao:

Borba je trebala biti 12. prosinca, ali na kraju je sve propalo.

Ključne riječi

Komentara 5

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
17:34 05.11.2021.

Englezi su teroristi,i kad dodjes kod njih u goste,uvjek moras biti trejezan i naoruzan.

DU
Deleted user
15:35 05.11.2021.

Ruska posla. Evo bas citam da je u Berlinu iz ruske ambasade jedan ruski diplomat pao kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije