Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Old Trafford

Mandžukić razgovarao s trenerom Uniteda, dogodio se neočekivani obrat

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.08.2019.
u 13:25

Hrvatski napadač zahvalio se ma ponudi crvenih vragova. Menadžer Ole Gunnar Solskjær razgovarao je s Mandžom i pokušao ga nagovoriti da dođe u Manchester. Super Mario odbio je transfer

Manchester United nije skrivao želju da na Old Trafford dovede Marija Mandžukića, ali po posljednjim informacijama to se neće dogoditi.

Naime, hrvatski napadač zahvalio se na ponudi crvenih vragova. Menadžer Ole Gunnar Solskjær razgovarao je s Juventusovim igračem i pokušao ga nagovoriti da dođe u Manchester. Super Mario odbio je transfer.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Prijelazni rok u Engleskoj završava u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu i malo je vjerojatno da se do isteka roka nešto promijeni.

United je u srijedu navečer dopustio Romelu Lukakuu da napusti Old Trafford i otputuje u Milan na liječnički pregled. Belgijac bi tijekom dana trebao potpisati za Inter.

Komentara 7

ZC
zorro.cz
16:43 08.08.2019.

Nitko nije s nikim razgovaral. Već mjesecima izmišljate gluposti i fantazirate. Nadmašili ste i moje bilzance koji imaju 5,5 godina.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:31 08.08.2019.

Zašto bi išao bilo gdje iz Torina ako ima valjani ugovor. Nek trenira i grije klupu i boli ga briga

JG
jozagulikoza.guli
16:36 08.08.2019.

Eto, opet i opet ste se obrukali. Ovaj lažljivi, izmišljeni članak ne može sakriti tu bruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije