Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Nenad Bjelica otkrio: Moram na operaciju, ovo mučenje stvarno nema smisla

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
02.10.2020.
u 09:24

– Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je jedino rješenje operacija. Moram o svemu još razgovarati sa suprugom, ali najvjerojatnije ću morati to što prije obaviti, jer ovo mučenje stvarno nema smisla

Trener Osijeka Nenad Bjelica trebao bi sljedećeg tjedna obaviti operaciju kralježnice. Prema tom planu odradio bi utakmicu sa Šibenikom ovu subotu, zatim pomoćnicima ostaviti da vode utakmicu protiv Crikvenice u Kupu. Do utakmice s Lokomotivom u HNL-u (17. listopada) opet bi trebao biti u pogonu.

– Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je jedino rješenje operacija. Moram o svemu još razgovarati sa suprugom, ali najvjerojatnije ću morati to što prije obaviti, jer ovo mučenje stvarno nema smisla – rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Bjelica je u svoj Osijek stigao nakon što je uspješno vodio Dinamo. Problemi s kralježnicom ometaju ga u poslu pa tako svakodnevno ide na terapije i prima injekcije. Pod blokadom je vodio utakmicu s Goricom.

>> Pogledajte kako se Maradona štiti od korone

Ključne riječi

Komentara 3

DI
Dinamenavek
11:11 02.10.2020.

Došao Neno na bolvanje u Osijek!

NI
nik83
10:26 02.10.2020.

Sretno, Nenade, i brz oporavak, a onda idemo po naslov! Samo Osijek!

SS
sokac sa drave
09:37 02.10.2020.

Jako je bitno znati hoce li ga operireti nasi doktori ili svicarski,njemacki ili austrijski.U slucaju da ode negdje u stranu zemlju poruka za nas obicne smrtnike je porazavajuca ovi nasi su mozda dobri za vas sitnog zuba ali ne i za mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije