Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA
Povratak na članak

Nenad Bjelica otkrio: Moram na operaciju, ovo mučenje stvarno nema smisla

– Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je jedino rješenje operacija. Moram o svemu još razgovarati sa suprugom, ali najvjerojatnije ću morati to što prije obaviti, jer ovo mučenje stvarno nema smisla

Komentari 3

DI
Dinamenavek
11:11 02.10.2020.

Došao Neno na bolvanje u Osijek!

VL
NI
nik83
10:26 02.10.2020.

Sretno, Nenade, i brz oporavak, a onda idemo po naslov! Samo Osijek!

VL
SS
sokac sa drave
09:37 02.10.2020.

Jako je bitno znati hoce li ga operireti nasi doktori ili svicarski,njemacki ili austrijski.U slucaju da ode negdje u stranu zemlju poruka za nas obicne smrtnike je porazavajuca ovi nasi su mozda dobri za vas sitnog zuba ali ne i za mene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.