Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKOV PROTIVNIK

Nelson se opet naslađuje: Cro Cop se navodno ozlijedio...

Nelson
Foto: Printscreen Twitter
22.05.2018.
u 08:34

- Neću se boriti s Cro Copom jer se navodno ozlijedio. Ne znam kako, ali je navodno ozlijeđen. Cro Cop, nadam se da ćeš se uskoro bolje osjećati - rekao je Nelson

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović već se neko vrijeme intenzivno pripremao za borbu protiv Roya Nelsona koja se ovog petka trebala održati na borilačkom spektaklu Bellator 200 u Londonu. 

No Cro Copu su tijekom posljednjeg treninga u petak popucali prednji križni ligamenti lijevog koljena te je borbu na Wembleyju morao otkazati. 

No, Nelson kao da sumnja u čitavu priču.

- Neću se boriti s Cro Copom jer se navodno ozlijedio. Ne znam kako, ali je navodno ozlijeđen. Cro Cop, nadam se da ćeš se uskoro bolje osjećati - rekao je Nelson u videu objavljenom na Twitteru.

Nakon toga je krenuo u potragu za novim protivnikom.

- Neka se javi netko tko se želi ovdje u Londonu želi boriti. Nije mi bitno kakva je borba jer sam se došao ovdje tući.

Nije to prvi put da Nelson provocira Mirka. Svojedobno je izjavio da nije siguran da je Cro Cop formu izbrusio prirodnim i legalnim putem.

- Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, no mislim da se vratio na posebne suplemente, bolje suplemente od uobičajenih. Kroz cijelu moju borilačku karijeru, jedini razlog zašto su se ljudi htjeli boriti protiv mene ili su vjerovali da me imaju šanse pobijediti, je zbog toga što su bili na nečemu - svojedobno je rekao.

S druge strane, Mirko se nakon ozljede korektno ispričao.

- Isprike svima, a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu, a sada od nje neće biti ništa. Nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati - poručio je Mirko.

>> Zaboravite Larissu Riquelme, nova bujna ljepotica obara s nogu!

Nelson
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

SA
sasavt
09:04 22.05.2018.

razguzio bi ga nelson kao i prvi put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije