Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukao pažnju

Neće otići za sitniš: Dinamo za Livakovića želi više od 10 milijuna eura

UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
Foto: YVES HERMAN/REUTERS
1/3
03.07.2023.
u 08:58

Alfredo Pedulla, talijanski novinar specijaliziran za transfere, tvrdi kako Dinamo želi za Livakovića dobiti više od iznosa navedenog u ugovoru te će cijenu nastojati podići dva do tri milijuna eura, čemu misle pridodati i bonuse. Isto pišu i turski klubovi, stoga se čini da će ponude morati biti više od dosadašnjih šest do sedam milijuna

Vratar Dinama i hrvatski reprezentativac Dominik Livaković privukao je pozornost mnogih klubova kako na zapadu, tako i na istoku. Ušao je u posljednju godinu ugovora sa zagrebačkim klubom, no upitno je hoće li na Maksimiru ostati dok ugovor ne završi.

Pisali su o njemu španjolski mediji, koji su naveli kako je Villarreal za njega poslao ponudu od sedam milijuna eura. Isto su pisali Turci za Fenerbahče te Fabrizio Romano za Fiorentinu (ponudili šest milijuna eura). Osim toga, u navodima se znao pojaviti i neimenovani klub iz Saudijske Arabije.

GALERIJA Hrvatska izgubila u finalu Lige prvaka

UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
1/59

S druge strane, ima onih koji se ne slažu s navedenim. Alfredo Pedulla, novinar koji se također bavi transferima, navodi kako nije bilo službene potvrde za vratara. Osim toga, naglašava kako će Dinamo nastojati postići veću cijenu od one koja mu je stavljena u ugovornu klauzulu.

VEZANI ČLANCI:

Tako, premda u ugovoru stoji da može otići za 10 milijuna eura, Dinamo bi vjerojatno želio dobiti od 12 do 13 milijuna eura plus bonuse. Isto pišu i turski mediji, s naglaskom na razvoj mogućeg transfera Livakovića u Fenerbahče.

VIDEO Pampas otvorio vrata i oduševio navijače, velik broj Osječana obišao moderno zdanje

Komentara 1

PJ
pjer1963
13:52 03.07.2023.

Sommer iz Bayerna kosta 5 mil- Eura . Dinamo ga dovede i jos zaradi 5 milja- Dobar racun-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije