Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NTV SPOR

Europski velikan zagrizao je za Livakovića. Dinamo će dobiti ponudu koju ne može odbiti?

Brdo kod Kranja: Popodnevni trening nogometaša Dinama
Marko Lukunicl/PIXSELL
02.07.2023.
u 23:17

Vratar hrvatske reprezentacije mogao bi ovog ljeta napustiti Maksimir u transferu karijere

Dominik Livaković selio se u razne klubove i prije početka ljetnog prijelaznog roka, a turski medij NTV Spor piše kako je za usluge jedinice vatrenih ozbiljno zagrizao bivši osvajač Europske lige i španjolski uglednik, Villarreal. Također, turski mediji objavili su da je Fenerbahče poslao Dinamu poboljšanu ponudu za Livakovića i to u iznosu od 7.5 milijuna eura.

Međutim, poznato je kako hrvatski prvak traži odštetu od 10 milijuna eura i ne planira odustati od tog zahtjeva, što bi mogao iskoristiti Villarreal koji je spreman platiti taj iznos. 

- Villarreal je vrlo ozbiljan po pitanju Livakovićevog transfera i spreman je ponuditi 10 milijuna eura za hrvatskog golmana - piše NTV Spor i ističe bi ta ponuda uzdrmala preostalu konkurenciju u koju spada i talijanska Fiorentina. 

VEZANI ČLANCI:

Za Livakovića se očekivalo da će otići nakon svjetskog prvenstva u Kataru, to se nije dogodilo, ali poslije osvojene srebrne medalje u Ligi nacija, mogao bi se dogoditi transferr karijere. 

Komentara 1

MA
MarkoFind
07:00 03.07.2023.

Ostalo je još samo 4 kluba u Europi, koji nisu poslali svoje ponude za Liveka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije