Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABRIZIO ROMANO

Tri ugledna europska kluba u utrci su za Dominika Livakovića. Dinamo odbio ponudu Fiorentine

Rotterdam: Zagrijavanje hrvatskih igrača uoči susreta Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Marko Lukunic/PIXSELL
01.07.2023.
u 14:10

Najpoznatiji svjetski sportski novinar tvrdi da vatreni ima ponude od tri kluba

Dominik Livaković je tražena roba na ljetnom mercatu ove godine, talijanski insajder Fabrizio Romano tvrdi kako tri kluba žele angažirati jedinicu vatrenih. Talijanska Fiorentina je poslala ponudu od šest milijuna eura uz bonuse, ali to nije bilo dovoljno dobro pa je Dinamo poslao odbijenicu. 

Međutim, nisu viole jedine koje žele sjajnog Livakovića, Romano tvrdi da su u utrci i dalje Fenerbahce te Villareal koji su i ranije željeli kupiti Zadranina. Livi ima ugovor s Dinamom sve do ljeta 2024. godine, a hrvatski prvak izvisio je odštetu od okruglih 10 milijuna eura za srebrnog i brončanog vatrenog. 

VEZANI ČLANCI:

- Villarreal i Fenerbahçe poslali su ponudu za Dominika Livakovića, uz Fiorentinu. Fiorentina je poslala ponudu od 6 milijuna eura, ali to još uvijek nije dovoljno da uvjeri Dinamo. Villarreal i Fenerbahçe su također u utrci - rekao je Romano na Twitteru. 

 

 

Komentara 2

DS
dr.sc.mr.itd.dr
15:54 01.07.2023.

meni jednostavno ne ide u glavu da nitko neće ponuditi 10 mil.eura za reprezentativnog golmana HR, najboljeg vratara prošlog svj.prvenstva i odličnog golmana koji se već 50 x dokazao u LP!??a svakakvi panjevi od vratara prodaju se bez problema za te novce, nevjerojatno! ili ove ponude od 4-5 mil.eura za jednog Petkovića!??! pa Mamić bi ga sad iz Međugorja prodao telefonski za 12-15 mil.eura, kao i Livakovića

EJ
ejStef
21:01 01.07.2023.

Ako ode, osim što mora otići u malo bolji klub, tj. ligu, izuzetno je bito da brani, da bude prvi golman. Ako može, morao bi tražiti garanciju da će biti na golu... Ako se upropasti i sjedi na klupi, a ima još bar 10 godina karijere, bez veze novci koje će dobiti... A Dinamo? Ova kombinacija novo-stare uprave i Šimića čini se svakim danom sve gora. Ideja štednje, prodaje u stilu daj što daš i nedovođenje pojačanja znači veliku degradaciju Dinama. Pripreme su još malo pa gotove, a nema niti jednog igrača za koji se može reći da čini razliku... Jako dobar primjer kako preko noći uništiti dva desetljeća rada. I to su BBB i mediji toliko svesrdno podržavali, za to su se borili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije