Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NEZADOVOLJAN

Ne valja United, a ni Portugal: Ronaldo odbio trenirati s rezervama

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Portugal v Switzerland
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
1/3
07.12.2022.
u 16:51

Marca piše kako su Ronaldovi suigrači bili šokirani kad su vidjeli da se Portugalac oglušio na već uhodan program treninga i odlučio trenirati s prvom momčadi.

Portugalska nogometna reprezentacija odigrala je sinoć fantastičnu utakmicu i na Svjetskom prvenstvu u Kataru s iznimno uvjerljivih 6:1 pobijedila Švicarsku. Tako su izborili ulazak među osam najboljih, ali nijedan pogodak nije bio djelo Cristiana Ronalda. Zanimljivo, kapetan nije krenuo u početnom sastavu i ušao tek u 74. minuti. 

Naravno, Ronaldu se nije svidjelo to što je ispred njega krenuo hat-trick heroj Goncalo Ramos, a 37-godišnjak dobio priliku tek u posljednjih dvadesetak minuta. Nakon susreta, umjesto da je slavio sa suigračima, pokupio se u svlačionicu

A danas je propustio trening za igrače koji nisu bili u početnom sastavu Portugalaca protiv Švicarske. Marca piše kako su Ronaldovi suigrači bili šokirani kad su vidjeli da se Portugalac oglušio na već uhodan program treninga i odlučio trenirati s prvom momčadi. Hoće li biti posljedica, tek ostaje za vidjeti. 

Iskusni Portugalac sličnim se ponašanjem istaknuo u Manchester Unitedu prije no što je s klubom nedavno raskinuo ugovor. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 7

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:19 07.12.2022.

Pa uopće nije o.k. da se momčad dijeli na prvu ekipu i rezerve. Svi bi zajedno trebali trenirati...

VI
vidum
17:40 07.12.2022.

Treba znati starjeti. On je i u ovakvoj situaciji mogao odigrati vrlo pozitivnu ulogu, prije svega za svoju zemlju. Ako više nije u glavnoj ulozi na terenu, mogao je biti vođa van terena. Podržavati dečke koji su u igri i maksimalno koristiti vrijeme na terenu. Uvjeren sam da bi takvim ponašanjem zavrijedio i 200-tu utakmicu u dresu Portugala. Nažalost, izabrao je drugi put. Nogometaš koji je po svojim igračkim kvalitetama vjerojatno među pet najboljih svih vremena, bit će brzo zaboravljen.

JU
JustinCase
19:54 07.12.2022.

CR7 je legenda i igrac koji je rusio rekorde. Jako vrijedan, izuzetan talent i tezak radnik. Izgleda da ga polako stize umor. Hvala mu za majstorije i golove kojima nas je odusevljavao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije