Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ne osjećam se krivim za pogodak

28.09.2005.
u 16:59

Club Brugge ove sezone nije isti kao ona momčad iz proteklih sezona. Belgijski sastav, u kojemu su Tomislav Butina, Boško Balaban i Ivan Leko, igra mnogo slabije nego prije. Posljednji u nizu poraza mu je onaj od Bayerna u Ligi prvaka.

- Recimo da je to bila naša standardna igra, suparnik uvijek izvede 20 do 25 udaraca prema našim vratima. A mi već nekoliko susreta nismo izveli niti jedan izravni udarac u okvir vrata. Veselili smo se Ligi prvaka, a sad se vidi da nismo za nju pripravni. Imamo desetak ozlijeđenih igrača, ali ipak je malo neozbiljno da u Münchenu igramo samo s jednim pravim obrambenim igračem. I onda se branimo 90 minuta i jedino što se pitamo jest kad ćemo primiti gol - ispričao je nakon povratka u Brugge naš reprezentativni vratar Tomislav Butina. - No, nije ni Bayern igrao za pamćenje.

- Osjetili su Bavarci naš limit, nisu srljali i jurili. - Pogodak ste primili nakon vaše loše procjene. - Jedini sam visoki igrač u našoj momčadi, iza mene je jedan od 180 centimetara. A Bayern ima petoricu dvometraša, svaki prekid bio nam je vrlo opasan. Kad sam vidio da će lopta preletjeti mog suigrača na prvoj vratnici, krenuo sam spašavati, da bar dvojica Bayernovih igrača na prvoj vratnici ne zabiju. No, onda lopta prođe, a petorica mojih suigrača dopuste njihovom jednom da zabije. Ne osjećam se krivim, mislim da vratar u tom slučaju nije krivac. Ali, ako sam i pogriješio, to bi mi bila prva pogreška nakon 70-80 utakmica u Bruggeu.

Butina je zdrav i pripravan za susret sa Švedskom. - Naša je obrana najbolja, mislim da je to najbolji dio reprezentacije. Bit će neizvjesno u utakmici sa Švedskom, svih 90 minuta, ali ne bojim se.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije