Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U PIONIRU

Nazor: Kako igrati dok čekate hoće li vam staklo doletjeti u glavu

'29.08.2012., Zadar - KK Zadar ugostio je ruski KK Samara te uvjerljivo pobjedio rezultatom 101:45 u slabo ispunjenoj dvorani Kresimira Cosica. Sime Olivari u napadu. Photo: Filip Brala/PIXSELL'
Filip Brala/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
30.09.2012.
u 12:57

Srpski mediji izračunali su da je trener Partizana Duško Vujošević sucima u dvije minute obračuna uputio 20 psovki i tek potom napustio teren. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ga čelništvo lige dodatno kazniti

Autentično \"gostoprimstvo\" Partizana osjetili su košarkaši Zadra u prvom kolu ABA lige u kojem se borba za rezultat pretvorila u borbu za živu glavu. Potkraj treće četvrtine, kada su Zadrani vodili 49:43, trener domaćina Duško Vujošević dobio je drugu tehničku i morao je napustiti klupu. Nakon što se žestoko obračunao sa sucima, otišao je s parketa, a Partizanovi su navijači svime što im se našlo pod rukom počeli gađati Zadrane, koji su spas potražili u svlačionici.

Nakon petominutnog prekida, vratili su se i na kraju izgubili 74:81, premda su vodili do 37. minute! Iako u incidentu ne traži alibi za poraz, trener Zadra Ante Nazor kaže:

- Sigurno da nam je poremetio koncentraciju i utjecao na psihu igrača. Kakve veze s košarkom ima to kad razmišljate o tome hoće li vas komadom stakla pogoditi u glavu! Na sve to ne mogu utjecati, događa se to godinama i svaki komentar o sportskoj kulturi je suvišan.

Otkriva da je bilo svega i prije utakmice.

- Naravno, nismo imali problema samo na utakmici. Dan prije kasnio nam je autobus za trening, a o ostalome bolje da i ne govorim. Suđenje i ponašanje suparnika nije imalo veze sa sportom.

Jasno, Nazor ponajprije misli na trenera Partizana koji je svoju narav potvrdio već u prvoj službenoj povratničkoj utakmici na njegovoj klupi. No, ni od njega ni od kluba ni riječi isprike.

- Nitko mi se nije ispričao i sve mi je to djelovalo žalosno. Vujoševiću sam u hodniku čestitao na pobjedi, no ne kao treneru nego kao \"strategu\" i nadam se da me dobro shvatio. Odgovorio mi je da smo propustili veliku šansu.

S time se Nazor djelomično i slaže. Njegova je momčad zamalo pobijedila favorita lige, i to bez Ivanova i Delaša.

- Nije me to nimalo iznenadilo. Jako vjerujem u svoje igrače i njihovi dometi su još veći, no u Beogradu smo napravili neke elementarne pogreške - zaključio je Nazor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije