Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi na Malti

Navijačima koji su se potukli sa zaštitarima iz Srbije dvije godine zatvora uvjetno

Navijači
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
15.10.2015.
u 17:02

Malteški sud danas im je izrekao uvjetne kazne nakon što su platili štetu koju su prouzročili. Riječ je o iznosu od 45 tisuća kuna.

Šestorici hrvatskih huligana, koji su uhićeni na Malti nakon sukoba sa zaštitarima iz Srbije ispred striptiz-bara u Pacevilleu, malteški sud danas je izrekao uvjetne kazne nakon što su platili štetu koju su prouzročili. Riječ je o iznosu od 45 tisuća kuna.

Kad im je sutkinja izrekla uvjetnu kaznu od dvije godine zatvora ako u sljedeće četiri godine ponove zločin, jedan od njih je kazao:

– Ne brinite, nemamo se namjeru više vraćati na Maltu.

Times of Malta naveo je i imena kažnjenih navijača: Ivan Janjetić (21), Denis Danilović (25), Dalen Čekada (25), Davor Anđelković (32), Marijo Homdak (38) i Igor Valec (26).

>>Uhićeni hrvatski navijači napravili štetu od 45.000 kuna, čekaju izricanje presude

>>Incident na Malti: Potukli se Hrvati i Srbi, ima i ozlijeđenih!

Komentara 29

MA
mause
17:59 15.10.2015.

ostoja platio.sad zabranit im da u hr.ni na balet ne mogu ici.

Avatar Cinco
Cinco
18:37 15.10.2015.

Uvijek spominjte neke navijace placenike. Znaci to su ti placenici.

DH
dalibor.hren
17:52 15.10.2015.

Prvo, nisu navijači već banda, drugo, tko je platio put, treće, zbog čega samo uvjetna, četvrto, zašto su svrbi zaštitari na Malti, peto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije