Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIJSKA AVANTURA

Navijačima pukao film nakon poraza: Mičite Štimca, ni u Hrvatskoj ga nisu trpjeli!

Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
19.11.2019.
u 19:32

Dosta je! Pogledajte njegovu trenersku karijeru, nigdje se nije zadržao duže od godine dana - poručuje jedan navijač koji je priložio fotografiju Štimčeve trenerske karijere gdje se ističe vođenje hrvatske reprezentacije koju je preuzeo 2012. godine

Bivši vatreni i nekadašnji hrvatski izbornik Igor Štimac nastavlja s lošim predstavama na klupi Indije. 

U petom kolu azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine izabranici Igora Štimca izgubili su od Omana 1:0 pogotkom Ghassanija u 33. minuti. Isti igral promašio je jedanaesterac u sedmoj minuti.  Indija nakon pet kola ima tek tri boda i nalazi se na četvrtom mjestu skupine s dva boda i utakmicom više od posljednjeg Bangladeša

Prvi je Katar s 13 bodova, a Oman s bodom manje na drugom mjestu. 

Ovim porazom Indija je teoretski još u igri za prolazak kvalifikacija, ali te šanse su minimalne. Imaju devet bodova manje od drugog Omana, a ostala su još tri kola do kraja kvalifikacija. 

Dodajmo kako je Indija ipak i dalje u borbi za treći krug kvalifikacija za Azijski kup. 

Štimac se brzo nakon poraza našao (opet) na udaru navijača koji putem društvenih mreža traže njegovu ostavku.

Uz već sada dobro poznati hashtag #StimacOut komentari na rad našeg stručnjaka su sve samo ne pozitivni. 

- Dosta je! Pogledajte njegovu trenersku karijeru, nigdje se nije zadržao duže od godine dana - poručuje jedan navijač koji je priložio fotografiju Štimčeve trenerske karijere gdje se ističe vođenje hrvatske reprezentacije koju je preuzeo 2012. godine. 

- Moramo pod hitno naći novog izbornika - smatra drugi navijač, a jedan od nezadovoljnih smatra Štimca nekompetentnim. 

- Za sve je kriv Štimac. Ovo je sramota i poniženje

Hoće li Štimac 'preživjeti' na klupi Indije uskoro ćemo saznati, ali jedan navijač smatra kako bi jedna stvar mogla spasiti Hrvata. 

- Samo da vas podsjetim...ugovor je potpisao na dvije godine, ha - ha! - poručuje navijač. 

>>> Pogledajte gostovanje Davora Šukera kod Igora Štimca na Večernji TV-u

 



 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar toxic alien
toxic alien
20:25 19.11.2019.

Indiji ne bi pomogao ni Guardiola, ni Mourinho, ni Ancelotti... sta si oni umisljaju? Najnetalentiraniji narod za sport na ovoj planeti! Jedino sto im ide je kriket, sport kojim se bave skoro iskljucivo u bivsim britanskim kolonijama. Gledao sam par njihovih utakmica otkad ih je Stimac preuzeo. Oni jednostavno nemaju igraca, oni su i fizicki i tehnicki inferiorni. Niti ulazu u nogomet. Dovoljno je samo pogledati kolike novce Kina ulaze u nogomet, pa su na internacionalnom planu jos uvijek beznacajni. A sto ulaze Indija?! Ne moze im Stimac od igraca sa dvije lijeve noge stvoriti reprezentaciju!

BA
barbaizamerike
21:05 19.11.2019.

Indija?neka je Stimcu sa srecom jer je to drugi svjet I od njih nista u nogometu

OM
omer
21:23 19.11.2019.

Nikad taj Štimac nije bio nekakav trener ni izborniki, nula od njega,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije