Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoki obračun

VIDEO Česi žestoko napali Kosovare na ulici, nosili zastave Srbije! Više osoba u bolnici

Huligani
Foto: Screenshot/Instagram
1/4
15.11.2019.
u 19:13

Pojedinci su na društvenim mrežama već označili Uefu ispod fotografija sa srpskim zastavama kako bi im ukazali na neprimjerenosti na tribinama

Češka je u četvrtak izborila nastup na Europskom nogometnom prvenstvu iduće godine domaćom pobjedom 2:1 nad Kosovom. U Plzenju su Kosovari poveli golom Nuhiua, a Češka je izjednačila u 72. minuti pogotkom Krala. Isti igrač zabio je i drugi gol u 79. minuti za preokret i veliko slavlje Čeha.

Ipak, nakon utakmice više se pričalo o navijačima, odnosno huliganima

Naime, Česi su napali Kosovare u kafiću u kojem su se nalazili, a više osoba je ozlijeđeno u sukobu. Navijači Brna i Plzena su preuzeli odgovornost za napad.

Također, upoznati s lošim odnosima Srbije i Kosova, češki navijači na tribine su unijeli srpske zastave, a skandirali su 'Kosovo je Srbija'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Banik Ostrava🇨🇿už také v Plzni - Banik Ostrava🇨🇿too now in Pilsen

A post shared by správce3 (@hooligans.cz) on

Pojedinci su na društvenim mrežama već označili Uefu ispod fotografija sa srpskim zastavama kako bi im ukazali na neprimjerenosti na tribinama. 

>>> Pogledajte konferenciju Zlatka Dalića

Ključne riječi

Komentara 58

Avatar xenon
xenon
21:38 15.11.2019.

Opasni su ti češki mangupi! ;)

TU
tuzlak
22:28 15.11.2019.

bravo Cesi, te siptare ionako niko ne voli. kriminalci do boli, incest. Ne znam u Tuzli nikoga ko se druzi sa arnautima.

PR
prajdali100
19:51 15.11.2019.

Ovo je iznenađenje samo za neupućene.I Česi i Slovaci su listom za Srbe i Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije