Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomirba?

Navijači potvrdili, a Mamić demantirao bilo kakav sastanak!

'22.12.2010., Skupstina NK Dinamo, Stadion u Maksimiru, Maksimirska 128, Zagreb - Godisnja skupstina NK Dinamo na kojoj predstavnicima navijacke skupine Bad Blue Boys i udruge Zajedno za Dinamo nije d
'Igor Kralj/PIXSELL'
28.06.2011.
u 18:18

Predstavnici Dinamovih navijača, okupljeni u inicijativu Zajedno za Dinamo, sastali su se danas u tajnosti s Dinamovim izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem

Ovo je bio prvi njihov sastanak nakon nedavnoga Mamićeva poziva na dijalog, a zaključci su za sada ostali tajna.

– Nešto smo dogovorili i sada čekamo da se prijeđe s riječi na djela. Rezultate očekujemo već za dva-tri dana – kazao je šef Udruge navijača Dinama Tomislav Glušić, ne otkrivajući s kojim su zahtjevima navijači došli pred Mamića.

Nagađa se da i dalje inzistiraju na promjeni klupskoga statuta, odnosno da se uvede način biranja klupskoga vodstva po načelu "jedan član, jedan glas". Nakon što se Dinamo odredi prema navijačkim zahtjevima, Boysi će odlučiti o eventualnom prekidu bojkota utakmica plavih. Očito ih i te kako svrbe dlanovi jer apstiniraju još od kolovoza prošle godine...

Procurilo je i da bi se već sutra trebali sastati s Dinamovim direktorom Damirom Vrbanovićem, autorom za njih spornoga statuta, no on o tome nije znao ništa.

– Neprestano sam u klubu, no do mene nije došao nikakav poziv za takvom vrstom sastanka, niti znam nešto o razgovorima Mamića i navijača – kazao nam je Damir Vrbanović.

Udruga navijača Dinama, Klub navijača i Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo napominju da nikakvih službenih pregovora nije bilo.

- Napominjemo da je ostvaren prvi neformalni kontakt s klubom, ali nikakvih službenih pregovora nije bilo. Kada dođe do službenog sastanka i službenih zaključaka, rado ćemo vas o tome obavijestiti. Isto tako, BBB ostaju u bojkotu dok god na svojem internom sastanku ne odluče drugačije - napisali su u priopćenju.

Zdravko Mamić demantirao je bilo kakav sastanak s navijačima.

Komentara 30

Avatar Pivica
Pivica
18:32 28.06.2011.

I na prvoj utakmici će napraviti kaos da dokažu kako su jaki i Dinamo će biti izbačen na tri godine iz EU,jer su pod uvjetnom kaznom. To mi se ne sviđa,draži su mi BBB u kinu.Ako Mamić njima garantira neke stvari onda moraju i oni garantirati da neće praviti sranje,ali tko to može garantirati? Neka samo jedan pijani navijač podigne svastiku kao u Splitu i ode Dinamo pa-pa. Samo nas čekaju na nišanu ovi iz UEFE!

ZD
Zdravek
18:45 28.06.2011.

28.06.2011. u 18:32h Pivica je napisao/la: \"Neka samo jedan pijani navijač ...\" kao mora biti BBB da bi bio pijan? kao takve provokacije nemoze niko drugi zlonamjeran?

RA
ramon83
15:49 29.06.2011.

u stvari su bbb jednini vjerni i pravi navijaci ovog kuba, a ovi ostali sto dolaze jednom godisnje na neku evropsku tekmu su obicni gledatelji i promatraci, a NE navijaci.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije