Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Navijači oduševljeni debitantima: 'Pašalić je upravo ono što nam treba! Baturina će biti vrhunski'

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/48
18.11.2023.
u 20:29

"Marco Pašalić u prvih jedanaest, a Baturina će biti bolji od Modrića, samo ga treba u Real poslat", stoji u komentaru navijača oduševljenog pobjedom i igrom dvojice najnovijih članova vatrene momčadi. Hrvati sada, osim za svoju reprezentaciju, navijaju i za Tursku koja bi pobjedom nad Walesom mogla riješiti sve dvojbe o plasmanu na Euro

Hrvatska je u izvrsnoj predstavi u Rigi pobijedila Latviju rezultatom 0:2. Tako su, uz raniji remi Walesa i Armenije (1:1), "vatreni" zasjeli na drugo mjesto skupine s dva boda više od trećeplasirane momčadi s Britanskog otoka. Pogotke za pobjedu zabili su Lovro Majer u 7. minuti i Andrej Kramarić u 16. minuti. 

Tako "vatreni" tri dana prije utakmice protiv Armenije na Maksimiru (u utorak, 21. studenog) ponovo imaju sve u svojim rukama. Ukoliko pobijede, plasman na Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine je zagarantiran. Wales će imati težak izazov obzirom da u posljednjoj utakmici igraju protiv Turske. Na pobjedu Hrvatske osvrnuli su se i navijači na društvenim mrežama.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/48

"Vrlo dobrim se pokazao i Marco Pašalić. U ovoj kratkoj minutaži što je dobio, šteta što ono nije ušlo, da debi okruni golom, baš pravo moderno invertirano desno krilo kakvo nam je trebalo! Rutinski je ovo bilo, bravo, momci", napisao je jedan od navijača. Doista, Marco Pašalić i Martin Baturina, najnoviji članovi reprezentacije, pokazali su lijepu igru u minutaži koju su dobili.

VEZANI ČLANCI:

"Marco Pašalić i Baturina za ovih 10 minuta odigrali top. Baturina će biti vrhunski igrač, vrhunski. Ostali odlično, bravo dečki", složio se drugi. 

"Hvala Armeniji i nadam se da će Turska pobijediti. Marco Pašalić u prvih jedanaest, a Baturina će biti bolji od Modrića, samo ga treba u Real poslat", napisao je navijač zadovoljan pobjedom Hrvatske. 

VIDEO Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Volim te Hrvatsko'

Komentara 1

FR
freeshooter
20:48 18.11.2023.

...nama nevjerojatno fale igrači tipa mali Pašalić i Baturina... jedini igraju okomito, u ovih par minuta danas su to već pokazali... zato moraju igrati... Daliću nema straha, daj im povjerenje, oni to mogu i znaju, sve će Ti vratiti... ajmooo Vatreni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije