Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Armenci, hvala! A sada ćemo vas pobijediti i plasirati se na Euro

18.11.2023.
u 19:55

Hrvatska je izrasla u globalnu nogometnu silu nadomak svome 13. velikom natjecanju. Sljedećeg tjedna nitko se više neće sjećati Turske, ni Walesa. Teme će biti kamp vatrenih u Njemačkoj i lista 26-orice za EP...

Komentara 7

VE
Verwoerd
20:43 18.11.2023.

Halo bolesnik, zašto si mi obrisao komentar? Komentar je bio o nogometu, nije bio o politici i nije bilo psovanja ni vrijeđanja ili nečeg sličnog zbog čega bi trebalo brisati komentar. Odi na liječenje čovječe, a ako se ne razumiješ u nogomet ili ako ne voliš tu igru odi u Sjevernu Koreju pa tamo cenzuriraj komentare o nogometu, bolesnik.

CR
crocro
21:23 18.11.2023.

Ja imam ijelu hrpu obrisanih komentara, svi miroljubivi, ne vrijeđajući nikoga, istiniti, ali su obrisani. Ja se usudim podastrijeti javnosti moj komentar ali brisači se ne usude po njima nevaljani komentar podastrijeti javnosti da i javnost vidi što brišu, jer ne mogu dokazati zašto su ga obrisali. Zato valja kopirati komentar kojega ostavite jer nećete imati nikakav dokaz valjanosti vašega komentara.

VE
vecernji55
20:08 18.11.2023.

Ovo su naslovi koji jamče da nećemo pobijediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije