Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora vatrenima

Navijači na plaži u Dohi ispred hotela vatrenih razvili veliku zastavu i skandirali: 'U boj, za narod svoj!'

KATAR 2022: Hrvatski navijači razvili su zastavu dugačku 200 metara na plaži ispred hotela Hilton Doha
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
01.12.2022.
u 07:45

- Hoćemo pobjedu! - više od stotinu naših navijača u odličnom raspoloženju poslalo je poruku Daliću i igračima koji su ih pogledima pratili iz hotela.

Hrvatski navijači jutros su u 9 sati po lokalnom vremenu, ispred hotela Hilton u Dohi, u kojem su smješteni hrvatski reprezentativci, razvili veliku zastavu te im tako izrazili potporu uoči odlučujuće utakmice s Belgijom. Na plaži hotela vijorila se tako najveća navijačka zastava na svijetu, a odjekivali su zvuci hrvatskih pjesama. Moja domovina, 'u boj, u boj', 'zovi, samo zovi'... bile su samo neke od njih.

- Hoćemo pobjedu! - više od stotinu naših navijača u odličnom raspoloženju poslalo je poruku Daliću i igračima koji su ih pogledima pratili iz hotela. A vratar Ivo Grbić čak se na plaži pridružio okupljenim Hrvatima.

Navijači su se potom uputili na najpoznatiju plažu u Dohi, Katara beach, te prema gradu i nastavili zagrijavanje za utakmicu.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije