Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEPOPULARNA MIŠLJENJA'

Navijači iskreno: 'Petković je najbolji igrač lige, odšteta za Biuka je super, a SP 2022. najveći cirkus ikad'

Champions League - Group E - Chelsea v Dinamo Zagreb
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
02.01.2023.
u 17:40

Ljubičić te Ivanušec za jednog korisnika Twittera nisu dovoljni dobri za reprezentaciju, već bi ondje po njegovom mišljenju trebali igrati Mišić i Melnjak. Drugi navodi kako je Benzema nezasluženo osvojio Zlatnu loptu.

Zanimljiva rasprava povela se danas ispod jedne objave na Twitter profilu Everything About HNL. Naime, svoje su pratitelje zatratražili da u komentarima iznesu svoja mišljenja o nogometnim temama s kojim se većina navijača ne slaže ili jednostavno nisu popularna. Zbog kojih bi ih netko možda i pokušao ismijati. 

>> Predsjednik NO-a Dinama: Napravit ću harakiri na Jelačić placu ako će se izgraditi stadion

Tako je Luka napisao kako je Benzemino osvajanje Zlatne lopte smiješno, da je SP 2022. najveći cirkus ikad, a osvrnuo se i na VAR. Ističe kako je tehnologija dobra, ali suci su nikad gori. Dodaje kako ne postoji srebrna ili brončana medalja zlatnog sjaja, što često znamo čuti kada se netko od naših sportaša kući vrati s drugim, odnosno trećim mjestom.

- Bruno Petković najbolji je igrač lige otkako je došao u nju 2018. - tvrdi jedan navijač Dinama, a javila su mu se dva hajdukovca. Jedan se djelomično slaže, navodeći kako to nije bio slučaj jedino prošle sezone, dok drugi kao najboljeg zagovara Marka Livaju.

Robert Ljubičić i Ivanušec nisu dovoljno dobri da igraju za hrvatsku reprezentaciju. Mišić i Melnjak su bolji - kaže onaj navijač Hajduka koji se dijelom složio oko tvrdnje o Petkoviću.

- Šest i pol plus milijun i pol eura za Biuka je super - piše Filip. 

17.09.2022., Split - Utakmica 10. kola SuperSport HNL, Hajduk-Istra 1961. Stipe Biuk, Ivan Saric Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

- Igrači padaju na svaki kontakt jer suci inače neće suditi prekršaj ako ostanu na nogama - zaključak je jednog korisnika koji se također istaknuo među komentarima. 

Komentara 8

AN
antepravda
18:32 02.01.2023.

Navijam za Dinamo ali ruku na srce jedan Livaja je kud i kamo kvalitetniji od Petkovića a da nespomenem jedog Oršića koji je za Petkovića doktor nogometa.

BE
bernard1234
17:54 02.01.2023.

vani druga liga i zato nece ici vani igrat..bolje prvi na selu nego drugi u gradu..

AN
antepravda
18:29 02.01.2023.

Ha ha taj Petković nije dostojan Oršiću kopačke svezati.U Hrvatskoj ligi ima najmanje 30 igrača kvalitetnijih od Petkovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije