Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Napoli želi dovesti Barišić, a zanima se za još jednog vatrenog

Reprezentacija Hrvatske
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
22.04.2020.
u 13:40

U prilog Napoliju ide to što Barcelona zainteresirana za njihova veznjaka Fabiana Ruiza, ali Rakitić je već napomenuo kako ne želi biti mijenjan, niti želi biti "Barcelonina vreća krumpira"

Španjolski mediji ponovno su se raspisali o Ivanu Rakitiću i tome kako je on jedan od igrača za kojeg je najizglednije da će napusti Camp Nou u narednom periodu.

Mundo Deportivo donosi i kako hrvatski reprezentativac ima nekoliko klubova koji se za njega interesiraju kako u Španjolskoj, tako i vani. Posljednji u nizu, koji ga želi vidjeti u svojim redovima, je talijanski Napoli.

>> Objavljeno sve o Rakitiću i prekrasnoj supruzi: Zavirite u luksuzni svijet i skupocjene automobile

Reprezentacija Hrvatske
1/10

U prilog Napoliju ide to što Barcelona zainteresirana za njihova veznjaka Fabiana Ruiza, ali Rakitić je već napomenuo kako ne želi biti mijenjan, niti želi biti "Barcelonina vreća krumpira".

Osim toga u svom životu ne želi neku veliku promjenu. Stoga španjolski list piše kako se u La Ligi za njega otvaraju vrata u Atletico Madridu, ali i Sevilli. To su dva kluba koja bi mogla savršeno prihvatiti potrebe Rakitića.

No, kada govorimo o Napoliju, talijanski velikan zainteresiran je za još jednog Hrvata - mladog Bornu Barišića.

On je imao odličnu sezonu u Rangersu, koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, a do tada je zabio dva pogotka te upisao čak 14 asistencija.

Prema medijima s apeninskog poluotoka, Talijani su za Barišića spremni ponuditi oko osam milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
15:23 22.04.2020.

"Napoli želi dovesti Barišić",hrvatski jezik težak jezik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije