Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLATIO SAM CIJENU'

Objavljen video koji Cro Cop ne želi gledati: To je podlo i nisko

Cro Cop
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
22.04.2020.
u 08:40

– Ako me pitate volim li vidjeti taj snimak, ne volim. Dovoljno sam ga puta vidio. Točno znam što se dogodilo.

UFC se jučer na svom Facebook profilu prisjetio "jednog od najšokantnijih nokauta u povijesti" koji se dogodio 2007. godine. Tada je Gabriel Gonzaga spektakularno pobijedio našeg Mirka Filipovića tako što ga je srušio desnim high-kickom, a onda dokrajčio šakama, a UFC je objavio taj video. Pogledajte ga OVDJE.

Naš najbolji borac svih vremena taj video ne želi gledati, što je otkrio u jednom razgovoru 2015. godine.

– Nisko je od promocije i mojeg šefa da prikazuju kako me udario u glavu – rekao je tada Mirko te dodao:

– Na to gledam kao na normalnu stvar. Nije ugodno vidjeti kako te netko udari u glavu, ali to je sve dio posla. Platio sam cijenu. Nije to krivica UFC-a, već moja krivica. Ako me pitate volim li vidjeti taj snimak, ne volim. Dovoljno sam ga puta vidio. Točno znam što se dogodilo.

Srećom, Mirko je 2015. godine osvetio taj poraz. Tada je, kao 40-godišnjak, na UFC Fight Night 64 Krakow Gabrijela Gonzagu svladao u trećoj rundi prekidom nakon serije udaraca laktovima i šakama.

>> A pogledajte i nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Manolique
Manolique
10:58 22.04.2020.

Teško prihvaća kritiku i poraze.

DU
Deleted user
20:19 22.04.2020.

Kad ga je izlupalo nije mu se svidjelo isto kao i poslušnik brisač kojem se ne sviđa moj istiniti komentar pa ga briše.Jado jadni i bijedni obriši i ovo i od svojih gazda dobit ćeš povišicu!!!?

DU
Deleted user
20:31 22.04.2020.

Mirko se čini se krivo izrazio... "pod tlo i nisko".. mislio je na mjesto di ga je Gonzaga sravnio sa zemljom :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije