Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJU

Napoli traži 15 milijuna eura za Arkadiusza Milika

Arkadiusz Milik
Reuters/Pixsell
18.12.2020.
u 18:32

Nakon što mu je ovog ljeta propao transfer u Romu, poljski nogometaš je odbio potpisati novi ugovor s Napolijem

Talijanski prvoligaš Napoli traži najmanje 15 milijuna eura za poljskoga napadača Arkadiusza Milika (26), kojem ugovor ističe za sedam mjeseci. 

Nakon što mu je ovog ljeta propao transfer u Romu, poljski nogometaš je odbio potpisati novi ugovor s Napolijem. Zbog toga ove sezone grije klupu.

Milik nije odigrao niti jednu utakmicu za Napoli, a ako želi biti na popisu reprezentativaca Poljske za Euro, morat će u zimskome prijelaznom roku pronaći novi klub. 

Talijanski mediji objavili su kako je njegov menadžer doputovao u Napulj, ali teško će smekšati vodstvo Napolija da smanji odštetu. 

Milik je u ljeto 2016. iz Ajaxa prešao u Napoli u transferu vrijednom 35 milijuna eura, a u zadnje dvije sezone zabio je 34 gola u svim natjecanjima. Za njega su zaninteresirani Juventus, Atletico Madrid, Tottenham i Everton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije