Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ ORLOVA

Napadača Srbije razljutio novinar: 'Što ti misliš što sad? Kakvo pitanje'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia
Foto: AMANDA PEROBELLI/REUTERS
1/3
25.11.2022.
u 08:37

- Sigurno smo razočarani, ali idemo dalje, imamo još dvije utakmice i moramo se oporaviti i pripremiti. Još je rano za neke analize, ali mislim da nam je nedostajalo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog i na početku drugog poluvremena - izjavio je.

Reprezentacija Srbije izgubila je svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bolji je s 2:0 bio Brazil,  oba pogotka postigao je napadač Richarlison.

Napadači orlova, s druge strane, nisu uspjeli pronaći put do mreže Alissona. U špici je krenuo Aleksandar Mitrović, koji je prokomentirao ishod dvoboja.

- Sigurno smo razočarani, ali idemo dalje, imamo još dvije utakmice i moramo se oporaviti i pripremiti. Još je rano za neke analize, ali mislim da nam je nedostajalo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog i na početku drugog poluvremena. Nismo bili opasni kao što znamo biti - izjavio je.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - November 24, 2022 Brazil's Richarlison scores their second goal REUTERS/Amanda Perobelli Photo: AMANDA PEROBELLI/REUTERS
Foto: AMANDA PEROBELLI/REUTERS

Slijedi im utakmica s Kamerunom. Jedan novinar upitao ga je - što sad? Nije mu se to svidjelo. 

- Što sad? Pa, što ti misliš što sad? Kakvo pitanje... Idemo na pobjedu. Vidjet ćemo što će biti. Što sad... I Kamerunci su izgubili, ali i da nisu sigurno bi išli na pobjedu - rekao je Mitrović. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Standings provided by Sofascore

Komentara 9

TE
Templo
10:00 25.11.2022.

I druge su repke izgubile pa niste stalno pisali o njima, kao sto pisete o ovim vasim orlicima.

TE
Teig1
10:29 25.11.2022.

Poraz orlova, naslov. Kojih orlova? I vrabac bi se polje snašao!

PV
prcko.vita
10:30 25.11.2022.

Srbi toliko pljuju po nama, dragi istočni susjedi, dragi genocidaši, dragi obožavatelji zločinca Putina, dok budete 2. na svjetskom nogometnom prvenstvu, e tek onda se čujemo, do tada, nema potrebe za komentarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije