Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE BILO RIJEŠENO

Napadač Intera odbio dogovoreni dolazak u Dinamo, ne želi igrati u HNL-u

International Friendly - Canada v Uruguay
RADOVAN STOKLASA/REUTERS
12.07.2023.
u 09:15

Prema Transfermarktu cijena Satriana je sedam milijuna eura, a ugovorom je za Inter vezan do ljeta 2027. godine. Urugvajac je prije Intera igrao u svojoj domovini za Nacional, a u Milano je došao 2021. godine za 2,4 milijuna eura.

Dinamo je bio blizu dovođenja 22-godišnjeg napadača Intera Martina Satriana. Dinamo i Inter dogovorili su detalje posudbe, no onda je Urugvajac odbio dolazak u Zagreb.

Satriano nije želio igrati u hrvatskoj ligi nego je njegov plan otići u Francusku, a tamo ga žele Montpellier i Brest. 

Prema Transfermarktu njegova je cijena sedam milijuna eura, a ugovorom je za Inter vezan do ljeta 2027. godine. Urugvajac je prije Intera igrao u svojoj domovini za Nacional, a u Milano je došao 2021. godine za 2,4 milijuna eura.

Trener Dinama, Igor Bišćan već je nekoliko puta spomenuo kako bi pojačanja momčadi s Maksimira dobro došla, a osobito je to slučaj u napadu. Time više što Bruno Petković nije potpisao novi ugovor premda mu aktualni istječe na ljeto iduće godine.

Ključne riječi

Komentara 8

EJ
ejStef
19:46 12.07.2023.

Ako je istina, sva sreća da je odbio... I onda im je Vpotnik bio skup, a ovdje su htjeli kupiti napadača koji ne može zabiti gol. Uz to, jednog sličnog igrača (Kulenović) se baš žele riješiti... Tko zna, možda je jedino bitno kome igrač daje proviziju od primanja. Jedan valjda daje starom tati, a drugi bi davao novom...

DD
dobar.dan
13:37 12.07.2023.

Šta ti znaš, dobro si rekao - laprdala... Napokon bez kriminala

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
12:01 12.07.2023.

Početak kraja... na najjače.... Hvala najnesposobnijoj upravi od kada klub postoji. Iskreno, s obzirom na 'znanje i iskustvo' šumeće tablete i ulice koja ga je dovela očekivanje je bilo do dvije sezone će trebati po procjeni sposobnosti da uništite klub, međutim polazi vam za rukom to učiniti u par mjeseci. Očigledno je i Dinamo dobio pandan udruge Naš Hajduk koja 'upravlja' klubom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije