Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RICHARLISON DE ANDRADE

Napadač Brazila o porazu protiv Hrvatske na SP-u: Nisam mogao vjerovati što se dogodilo

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
03.03.2023.
u 12:46

Prisjetio se četvrtfinala Mundijala. Nikada, kaže, nisu imali sedam igrača u protivničkoj polovici. Valjda se tako trebalo dogoditi...

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom je prvenstvu u Kataru osvojila treće mjesto nakon što je u posljednjoj utakmici porazila Maroko. Međutim, vrhunac našeg turnira bio je četvrtfinalni ogled i pobjeda nad prvim favoritom Brazilom nakon raspucavanja kaznenih udaraca. Iako smo golom Neymara u 105. minuti bili pred porazom, vatreni su pokazali sjajnu želju i kvalitetu pa se preko Brune Petkovića u 117. minuti potpuno vratili u susret. Na kraju nam je polufinale donio sjajni Dominik Livaković.

Jasno, još bolji poraz od Argentine, ali da nismo prošli Selecao, ne bismo ni stigli do medalje. Brazilski napadač Richarlison sada je prokomentirao koliko mu je teško palo ispadanje od momčadi izbornika Zlatka Dalića. Član Tottenhama istaknuo je u intervjuu za stranice Fife kako ne zna što se dogodilo u akciji u kojoj su primili gol za 1:1.

- Da, to je bolno. Baš sam jučer gledao taj video sa svojim fizioterapeutom. Doma imam fizioterapeuta. Pokazao sam mu video na mobitelu, nisam mogao vjerovati što se dogodilo. Nikada nismo imali sedam igrača u protivničkoj polovici, posebno ne četiri minute prije kraja, tako da ne znam... Naprosto se trebalo dogoditi tako - objasnio je.

Nadali su se odlasku do kraja i uzimanju naslova. Dosad su ga osvojili čak pet puta.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil - Education City Stadium, Doha, Qatar - December 9, 2022 Brazil's Richarlison looks dejected after being eliminated from the World Cup REUTERS/Matthew Childs Photo: Matthew Childs/REUTERS
Foto: Matthew Childs/REUTERS

- Vjerujem da ćemo u budućnosti to ostvariti jer imamo dobru momčad. Sada imamo veliki san. Poraz nam je bio još bolniji jer su ljudi vjerovali u nas, a mi imali snažnu momčad. To je i razlog zašto smo imali osjećaj da možemo otići dalje. Bio je to dakle težak trenutak koji će nam ostati u sjećanju dugo vremena, sve dok ne osvojimo Svjetsko prvenstvo - zaključuje Richarlison. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije