Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše Star Sport

Nakon Modrića, okreće se Özilu: United nudi 35 milijuna eura

ozil
Reuters
24.08.2013.
u 12:54

Realu bi novac dobro došao da pokrije barem dio troška od transfera Garetha Balea

Prema pisanju britanskog tabloida Start Sporta, menadžer Manchester Uniteda David Moyes okreće se vjerojatno posljednjoj opciji ovog ljeta - Mesutu Özilu. Nakon što su United odbili Thiago, Fabregas i Modrić, prvak engleske pokušat će dovesti razigravača madridskog Reala.

Moyes je spreman ponuditi 35 miljuna eura za Nijemca, ali, piše Star Sport, Real ne bi pristao na manje od 45 milijuna.

Iako je teško vjerovati da će Real pustiti Özila, u tekstu se navodi da bi mu novac dobro došao da pokrije barem dio troška od transfera Garetha Balea, koji će biti najveći u povijesti nogometa.

>>Čeka se potvrda: Na Bernabeuu postavljena pozornica za Balea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije