Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mikkel Hansen

Najveća zvijezda Danske: Vori je sjajan igrač, a Gojun kao da je građen od čelika

Mikkel Hansen
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
23.01.2014.
u 18:08

– Vori je odličan igrač, koristan je u obrani i napadu. Koriste ga većinu vremena. Gojun je sjajan branič, kao da je građen od čelika – rekao je Hansen.

Mikkel Hansen, najveća zvijezda u danskoj svlačionici, bit će spreman za polufinalnu utakmicu s Hrvatskom. Hansen je zbog problema s tetivom preskočio utakmicu s Islandom, no polufinale ne želi propustiti.

– Meni nije problem igrati svaki drugi dan. No, problem je kada sjedim 20 minuta, a onda moram ući u igru.

Hansen odlično poznaje Igora Vorija, Jakova Gojuna i Marka Kopljara, s kojima dijeli svlačionicu u PSG-u.

– Vori je odličan igrač, koristan je u obrani i napadu. Koriste ga većinu vremena. Gojun je sjajan branič, kao da je građen od čelika.

Danska će protiv Hrvatske imati fantastičnu podršku.

– Svi želimo igrati protiv najboljih reprezentacija. U polufinalu ćemo nastupiti ispred 14.000 – 15.000 navijača i ne možete se ne radovati takvoj utakmici.

>> Knudsen: Ne vidim način na koji možemo izgubiti od Hrvatske

Komentara 2

MO
mojazemlja
11:09 24.01.2014.

Suci godinama protežiraju domaćine,Srbija zadnji put u finalu-danas najgori... Dovoljno da protiv gosta izmisle 1 sedmerac,1 probijanje u napadu,te izmisle par kazni od 2 minute..i gotovo...Sjetimo se finala prije desetak godina između Njemačke(domaćin) i Poljske....krađa koja je olako zaboravljena..Da, i i gdje su danas Njemci...

IN
Inspector
19:48 23.01.2014.

Vrijeme je da rasplacemo 14000 danaca. Cuo sam u jednoj izjavu su prognozirali razbijanje Hrvatske ili tako? Ali neznam jel medijska izmisljotina ali ja mislim oni su ipak kolko tolko realni ne provociraju nesto preveliko. Ali ovo je sport, valja biti fer ali samo nek nasi udju crvrsto, fizicki skroz stabilno da im pokazemo ko je gazda na terenu ja mislim da ce se oni malo uplasit. I onda ko nema jaje na mjestu nek ne igra, trebamo odlucan napad sa jasnim dodavanjama i jakim sutevima a ne nesto pola pola, pas preko ledja jer nezna sta da radi i tu nekakvo govnarenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije