Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Piqué, gade!'

Na treningu reprezentacije navijači izvrijeđali Barcina igrača

Gerard Pique
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.10.2017.
u 23:33

Uvrede s tribina nisu prestajale, pa je izbornik Julen Lopetegui prekinuo trening reprezentacije nakon 23 minute

Okupljanje španjolske reprezentacije uoči kvalifikacijskih susreta za SP prošlo je vrlo burno. Na meti navijača Furije bio je Gerard Piqué.

Zvižduci su parali zrak u trening-kampu u Las Rozasu kraj Madrida. Barcelonin stoper  u nedjelju je javno iskazao podršku katalonskom referendumu za neovisnost kojega je španjolska vlast zabranila. Piquéa su dočekali zvižduci i uvrede.

Policija se pojavila u velikom broju; Civilna garda je navijačima oduzela transparente, ali nisu mogli zaustaviti uvrede.

"Piqué, gade! Odlazi iz reprezentacije.." ili "Piqué, Španjolska je tvoja nacija", bili su neki od povika ljutitih navijača. Uvrede s tribina nisu prestajale, pa je izbornik Julen Lopetegui prekinuo trening reprezentacije nakon 23 minute.

Nekoliko gledatelja raznim je predmetima gađalo Barcina igrača, pa je reagiralo i osiguranje.

Piqué je nakon pobjede protiv Las Palmasa na praznom Nou Campu poručio kako je ponosan što je Katalonac.  

Gerard Pique
1/8

- Ako to u reprezentaciji zatraže od mene, ja ću bez problema otići - rekao je Gerard Piqué.

Na svom Twitteru je objavio fotografiju glasovanja na referendumu nekoliko sati uoči utakmice uz poruku: "Već sam glasovao. Zajedno smo nezaustavljivi protiv demokracije."

Komentara 12

RZ
Rocky.Zg
00:59 03.10.2017.

Španjolci su njihovi srbi.

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
07:37 03.10.2017.

Nek vježbaju, uskoro će on bit kapetan Katalonske repke

DU
Deleted user
23:54 02.10.2017.

Svako svoje voli Katalonac voli svoje. Ne znam kako kod njih stvar stoji ali ako je blizu odnos Madrida prema njima kao BG prena nama onda je jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije