Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI POLUFINALISTI

Na kultnoj Kutiji šibica zaigrao je omiljeni vatreni te bivša zvijezda Arsenala i Šahtara

ARHIVA - Zagreb: Vatreni i "maksimirska krtica" srušili su Englesku prije 17 godina - 2006.
Igor Kralj/PIXSELL
25.12.2023.
u 07:00

Eduardo da Silva pridružio se nekadašnjim igračima Inkera (Ješe, Štrok, Čale, Gulić, Poljak, Franja) u PP-u

Poznati su polufinalisti malonogometnog turnira Kutija šibica u konkurenciji veterana. Od četiri momčadi koje su se plasirale u završnicu, vidjet ćemo pobjednike iz 2017. godine (Senjak hoteli Matan), trostruke pobjednike – PP Domograd, te dvostruke pobjednike – Pulpit. Promotion Play Domograd lako je u četvrtfinalu svladao Šubić (3:0), a nekadašnjim igračima Inker Zaprešića (Ješe, Štrok, Čale, Gulić, Poljak, Franja) u Promotion Playu pridružio se Eduardo Da Silva, nekadašnji sjajni igrač Dinama, Arsenala i Šahtara, te hrvatski reprezentativac.

GALERIJA Modrić je prije 16 godina točio gorivo, Eduardo se smijao

ARHIVA - Zagreb: Vatreni i "maksimirska krtica" srušili su Englesku prije 17 godina - 2006.
1/8

Senjak hoteli Matan su bez većih poteškoća svladali Podstranu. Lako je Matanu kada na vratima ima sjajnog Mirka Jozića, a u napadu Ivana Krstanovića... Poliklinika Ribnjak (Skorin, Leko) ispala je od CB Sport&CS Flegar&Zloćo i prijatelji (Grdović, Pavlić, Miljković, Čordaš) koji su pobijedili s 2:0. Pulpit Elkro je bio bolji od Salona Dental (5:1).

Odigrana je i jedna utakmica seniorskog turnira. U osminu finala teškom mukom plasirali su se branitelji naslova, Biberon Koestlin. Pobijedili su Grill bar Paulaner s 2:1, a Lima i Sesar postigli su pogotke u 37. i 40. minuti, dakle u samoj završnici. U prvoj utakmikci osmine finala Feroterm-Čamber gradnja svladala je Tutosport Kilowat sa 2:1. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Ante Matan i Marko Gašpar, a za Tutosport je zabio Zvonimir Filipović.

VEZANI ČLANCI:

Svoje susrete četvrtfinala odigrale su i žene. U finalu prije finala MC PLus Sveta Nedjelja pobijedio je Alumnus CB Sport s 3:2. Pogodak odluke postigla je jasna Đoković u posljednjoj minuti utakmice,. MC plus je dvaput vodio (1:0 i 2:1), Alumnus dvaput stizao, ali nije prošao dalje. HPB Sport pobijedio je Graničar stars s 4:2, dok je Lula-Ožujsko- Lucka studio-Kartel zastupanje s 9:2 bilo bolje od Veleučilišta Vukovar. Kristina Svetac postigla je šest od devet pogodaka za pobjednički sastav. ŽNK Dinamo Zagreb je s 16:1 pobijedio Sesvetski Kraljevec. Po četiri pogotka za Dinamo postigle su Ana Filipović i Ivana Stanić. Počasni pogodak za Sesvetski Kraljevec postigla je Marija Šuster u 39. minuti.

Komentara 1

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
09:25 25.12.2023.

Eduardo da Silva je jedan od najboljih instant hrvatina i stranih prodanih duša koje već 30. godina donose kvalitet u naš sport i još posebno nogometnu, rukometnu i košarkašku repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije