Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Stara dvojka okupila zvjezdanu momčad na Kutiji šibica. Nastupit će hrvatski ponajbolji malonogometaš ikada

51. Kutija šibica, četvrtfinale, Biberon Koestlin - CB Dobermann
Slavko Midzor/PIXSELL
11.12.2023.
u 23:35

Pobjednici 50. jubilarnog turnira, momčad Krešimir Keta Bandić iz Mostara lako je prošla prve dvije prepreke

Malonogometni turnir Kutija šibica došao je polako do drugog kola. Neki favoriti za naslov već su odigrali svoje prve utakmice, poput CB Doberman koji je u prvom kolu svladao Dice s 4:0, a u drugom je bio bolji od Megatona (2:0). Pobjednici iz 2015. i 2019. ove godine imaju sjajnu momčad.

To su Slovenci Mordej, Vrhovec i Vasel te nekadašnji hrvatski reprezentativci Kanjuh, Malogorski i Luketin. Pravo pojačanej tek stiže - Sekulić iz Olmissuma. Prva dva kola već je prošla momčad Krešimir Keta Bandić. Riječ je o momčadi iz Mostara koja je prije dvije godine osvojila 50. jubilarnu Kutiju šibica. Uvjerljivo je krenula i momčad Poliklinika Millojević za koju igraju igrači Fuitsal Dinama. Zanimljivo je i u konkurenciji veterana.

VEZANI ČLANCI:

Jedna od momčadi koje bi mogli do kraja jest i Stara dvojka. To je ekipa koja je okupila mnogo bivših sjajnih nogometaša, reprezentativaca poput Damira Mužeka, Gordana Mohora, Gregora Židana, Sretana Ćuka, a tu je i jedan od najboljih hrvatskih malonogometaša svih vremena, Mićo Martić. Prva dva kola prošla je i momčad Pulpit – Elkro, predvođena Miroslavom Bičanićem. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije