Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO SREDNJOŠKOLAC

FOTO Pojavila se fotografija predsjednika Milanovića iz mladosti. Igrao je na kultnoj Kutiji šibica

Facebook 80e u Zagrebu
23.12.2023.
u 15:56

Riječ je o davnom izdanju Kutije šibica iz 1984. godine na kojem je kao srednjoškolac igrao i Zoran Milanović, koji na fotografiji stoji drugi slijeva.

Dvanaesti mjesec tradicionalno je rezerviran za kultni malonogometni turnir Kutiju šibica. Tijekom bogate povijesti na parketima zagrebačke Dvojke nastupila su brojna poznata imena iz nogometa, a na društvenim mrežama pojavila se i jedna fotografija predsjednika Republike, Zorana Milanovića. 

VEZANI ČLANCI:

Riječ je o davnom izdanju Kutije šibica iz 1984. godine na kojem je kao srednjoškolac igrao i Zoran Milanović, koji na fotografiji stoji drugi slijeva. 

Prema dostupnim informacijama iz Facebook grupe 80te u Zagrebu, Milanović je igrao za CB Mima iz Trnja, s ostalim dečkima iz tog poznatog zagrebačkog kvarta. 

Foto: Facebook 80e u Zagrebu

Komentara 22

ZU
Zoran Un
01:12 24.12.2023.

Znači nekad davno je bio normalan.

MA
MadMax1
08:15 24.12.2023.

Živio omladinac Zoki

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
11:02 24.12.2023.

Jel igrao Anemija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije