Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična emisija

Objavljena snimka ponižavanja Messija: Voditelj ga hvatao za stražnjicu i međunožje!

Lionel Messi
Screenshot
09.05.2015.
u 21:12

Voditelj ga je hvatao za stražnjicu i međunožje, a sve je, navodno, trebalo biti smiješno.

Lionel Messi jedan je od najboljih i najpoznatijih sportaša svijeta, a proteklih dana u središtu pozornosti bio je zbog fantastičnih poteza u utakmici polufinala Lige prvaka protiv Bayerna. 

Nakon tog susreta brojni novinari čekali su u redu da dobiju njegovu izjavu, Argentinac je 'tražena roba', ali nije oduvijek bilo tako. Kada je bio mlađi i nepoznatiji, gostovao je u raznim emisijama, pa čak i onima koje su u najmanju ruku bile čudne. Tako se na društvenim mrežama pojavila jedna snimka kada je s 19 godina sudjelovao u jednom argentinskom showu, ali baš mu nije bilo ugodno. Voditelj ga je hvatao za stražnjicu i međunožje, a sve je, navodno, trebalo biti smiješno.

>>Pogledajte kako je Messi 2009. godine zabio sličan gol kao protiv Bayerna

Pogledajte snimku pa prosudite sami...

Komentara 4

BR
brčko
10:48 10.05.2015.

gluparije ...

DI
dinamojavolim1
11:19 10.05.2015.

mozda mu je htio maznut 500 eura iz djepa

MU
MujoMaleš
22:13 09.05.2015.

Pišao od smijeha! ma možeš mislit, glupost živa, sve mi žao Mesija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije