Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedam mjeseci zatvora

Mumlek: Ne odustajem od planova da opet zaigram!

\'19.05.2011., Zagreb - Sudjenje sudionicima kladionicarske afere koji su pali u akciji Offside. Miljenko Mumlek.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL\'
Anto Magzan/PIXSELL
15.12.2011.
u 19:54

– Osjećam se izigranim, sve su nas strpali u isti koš, a za polovicu toga nisam ni znao – kaže Miljenko.

– Presuda je nepravedna prema meni! Očekivao sam oslobađajuću odluku suda, vjerovao sam da će istina ugledati svjetlo dana. Umjesto toga, sud je povjerovao priči optužbe koja se temeljila na iskazu jedne osobe, a to je Zoran Ivančić – u jednom je dahu ispričao Miljenko Mumlek (39), koji je u slučaju Offside osuđen na sedam mjeseci zatvora.

Iako na leđima ima 39 godina, nada se kako će nakon svih problema igračku karijeru ipak završiti na travnjaku.

– Vratio bih se u Varteks, odigrao proljetni dio sezone i uzdignuta bih čela skinuo kopačke. I da znate, ne odustajem od takvih planova! - kaže Mumlek koji vjeruje da će dokazati da nije kriv.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
00:53 16.12.2011.

.....za ekipu Remetinca

SB
sbb
09:31 16.12.2011.

Dragi Miljenko, ako hoces dokazati da nisi kriv, odnesi jednu kovertu na Iblerov trg i jednu Stipi Mesicu. Uclani se u partiju i pitaj Linica, Obersnela, Cacica i ekipu kako izbjeci Remetinec. Oni to dobro znaju.

B2
bordon 2
10:38 16.12.2011.

Ja čak ove nogometaše puno niti ne osuđujem. Neko večer je Dario Šimić predsjednik sindikata udruge hrvatskih nogometaša izjavio da ih je 150 na arbitraži. Oni su jednostavno dovedeni u situaciju u kojoj se sad nalaze. Na žalost Miljenko Mumlek i svi ovi su bacili veliku ljagu na svoje karijere i poništili su sve dobro što su napravili. Obilježeni su!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije