Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedam mjeseci zatvora
Povratak na članak

Mumlek: Ne odustajem od planova da opet zaigram!

– Osjećam se izigranim, sve su nas strpali u isti koš, a za polovicu toga nisam ni znao – kaže Miljenko.

Komentari 4

DU
Deleted user
00:53 16.12.2011.

.....za ekipu Remetinca

VL
SB
sbb
09:31 16.12.2011.

Dragi Miljenko, ako hoces dokazati da nisi kriv, odnesi jednu kovertu na Iblerov trg i jednu Stipi Mesicu. Uclani se u partiju i pitaj Linica, Obersnela, Cacica i ekipu kako izbjeci Remetinec. Oni to dobro znaju.

VL
B2
bordon 2
10:38 16.12.2011.

Ja čak ove nogometaše puno niti ne osuđujem. Neko večer je Dario Šimić predsjednik sindikata udruge hrvatskih nogometaša izjavio da ih je 150 na arbitraži. Oni su jednostavno dovedeni u situaciju u kojoj se sad nalaze. Na žalost Miljenko Mumlek i svi ovi su bacili veliku ljagu na svoje karijere i poništili su sve dobro što su napravili. Obilježeni su!

VL
OB
-obrisani-
11:33 16.12.2011.

hoćeš razbojniče, ali ruski rulet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.