Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Stanford

Muguruza prejaka za Konjuh, Wawrinka propušta ostatak 2017.

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
04.08.2017.
u 22:56

Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u polufinale WTA turnira u Stanfordu, nju je u četvrtfinalu s uvjerljivih 6-1, 6-3 svladala wimbledonska pobjednica Španjolka Garbine Muguruza za samo sat i dvije minute.

Konjuh je vrlo loše krenula u susret, izgubila je prva četiri gema, već u prvom je ostala bez svog servisa i to bez osvojenog poena uz niz pogrešaka. Mlada Dubrovčanka imala je "break-loptu" za 1-1, no tada je Muguruza pogodila servis-winner i spriječila Konjuh u povratku. Prvi set je završio kao što je i počeo - pogreškom Konjuh koja je poslala bekhend u aut i tako je za samo 24 minute prva dionica završila rezultatom 6-1 u korist prve nositeljice u Stanfordu.

Na samom početku drugog seta Konjuh je imala veliku šansu, stigla je do "break-lopte", no kada je trebala dovršiti posao poslala je bekhend passing u mrežu. Muguruza nije dopustila našoj igračici novu priliku, dok je ona dočekala svoju u šestom gemu kada je oduzela servis Konjuh koja ponovno nije osvojila niti jedan poen na svom početnom udarcu.

Wawrinka propušta ostatak 2017.

Trenutačno četvrti tenisač svijeta Švicarac Stan Wawrinka (32) objavio je kako će se podvrgnuti operaciji lijevog koljena zbog kojeg će propustiti ostatak sezone.

Wawrinka je u srijedu otkazao nastup na ATP turnirima iz serije "masters 1000" u Montrealu i Cincinnatiju, a samo dva dana kasnije objavio je kako neće biti u mogućnosti niti braniti naslov pobjendika US Opena osvojen prošle godine.

"Sa žaljenjem moram objaviti kako sam nakon razgovora sa svojim liječnikom donio tešku odluku o odlasku na operaciju koljena. To je jedino rješenje koje mi garantira da ću se moći natjecati na vrhunskoj razini još nekoliko godina", napisao je Wawrinka na svom Facebook profilu.

Komentara 1

Avatar Point_of_view
Point_of_view
07:10 05.08.2017.

Niti zna pošteno lopticu u vis baciti, kod servisa, ne istrčava loptice, koje bi da ima imalo kondicije i eksplozivnosti MORALA istčati, nema plan "b", samo s mjesta šamara lopticu, svom snagom, pa 50% udaraca završi u sred mreže....najmanje je pet kila teža od Muguruze iako je Muguruza viša od nje. Ne znam šta Krajan uopće radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije