Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA UVJERLJIV

Mourinhova 'čestitka' Wengeru za 1000. utakmicu: Pola tuceta u mreži Arsenala

Chelsea - Arsenal
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
22.03.2014.
u 15:38

Arsenal je nakon 17 minuta na Stamford Bridgeu gubio 3:0. Do kraja je još primio toliko za uvjerljiv 0:6 poraz.

Neće Arsene Wenger po dobrome pamtiti 1000. utakmicu na klupi Arsenala. Naime, njegova mu je momčad pripremila 'hladan tuš' i u derbiju 31. kola Premiershipa izgubila kod Chelseaja na Stamford Bridgeu 0:6.

A kao i protiv Liverpoola kada su u prvih 20 minuta primili četiri gola, za Arsenal je koban opet bio početak utakmice. Ovog puta su nakon 17 minuta gubili 3:0.

Seriju je u 5. minuti nakon kontre otvorio Eto'o, koji se fantastičnom fintom oslobodio čuvara, a onda prekrasnim udarcem sa 15 metara pogodio suprotni kut Szczesnyja.

Samo dvije minute kasnije već je bilo 2:0, a strijelac je bio Schürrle, koji je primio loptu na desnoj strani, ušao u kazneni prostor te snažnim udarcem iskosa pogodio za 2:0.

U 17. minuti Oxlade-Chamberlain je na crti zaustavio loptu rukom, a sudac Andre Marriner je nakon dugog razmišljanja i konzultiranja s pomoćnicima dao penal Chelseaju. Pritom je sudac pogriješio jer je isključio krivog igrača. Naime, u svlačionicu je poslan Gibbs. Siguran realizator bio je Hazard za 3:0.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Konačni potop 'topnika' u prvom poluvremenu potvrdio je Oscar u 42. minuti kada je oštru loptu Torresa, ubačenu s desne strane, sa pet metara pospremio u mrežu za 4:0.

U nastavku Arsenal nije mogao parirati momčadi Josea Mourinha s igračem manje te je primio još dva gola. U 66. minuti drugi gol na utakmici zabio je Oscar i to udarcem sa 20-ak metara. Samo šest minuta kasnije Matić je dao loptu za Salaha, koji je oči u oči protiv Szczesnyja zabio za 6:0.

Chelsea je ovom pobjedom povećao prednost na vrhu ispred Arsenala na sedam bodova (69-62).

>> Veliki Wenger u gradskom derbiju vodi svoju 1000. utakmicu

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
17:26 22.03.2014.

"tuceta"....ovo vise nije za vjerovati....

DO
dostatoga
17:59 22.03.2014.

pregrst

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije