Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna 'prijateljica'

Mou uhvaćen u zaleđu? Navodno je godinama 'prodavao lažnjak' ženi

Jose Mourinho, supruga Matilde Faria i kći Matilde Mourinho
Foto: Press Association/Pixsell
23.12.2018.
u 14:04

Portugalski je strateg 14 godina mlađu Prue Carter-Robinson upoznao još u vrijeme dok je vodio Real

Jose Mourinho (55) jutros se opet našao na naslovnicama britanskih novina, ali ovoga puta nevezano uz Manchester United, klub kojem će razvod naplatiti oko 15 milijuna funti. Ta je ljubav pukla, a sada će u pitanju biti i ona bračna ako je istina da je bio nevjeran.

Naime, The Sun je javnosti predstavio njegovu 'posebnu prijateljicu', 14 godina mlađu Prue Carter-Robinson, koju je upoznao još dok je vodio madridski Real.

Navodno je s atraktivnom plavom damom obilazio egzotične lokacije diljem svijeta, a nije mu bila daleko ni po povratku u Chelsea budući da Carter-Robinson živi u sjevernom Londonu, i to u domu vrijednom 1.3 milijuna eura. 

Carter-Robinson se po dostupnim informacijama dosad nije udavala, a svojedobno je bila zaposlenica tvrtke IBM.

Kada je doznao da će The Sun objaviti priču, Mourinho je zaprijetio redakciji odvjetnicima, ali očito nikog nije uspio zastrašiti. Dapače, novinari Suna su u inat 'iskopali' i izvjesnu Elsu Sousu, ženu s kojom je navodno ljubovao još 2001. godine.

Portugalac se već 29 godina nalazi u braku sa srednjoškolskom ljubavi Matilde, a imaju i dvoje djece, Matilde (21) i Josea Juniora (18).

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije