Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE SE JAVLJA

Mourinho prosvjedovao bez dlake na jeziku: Fifa nije poštena, Klopp to nije zaslužio

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
19.12.2020.
u 12:23

"Možda bi sa sedam trofeja imao nagradu, nažalost ove sezone je osvojio samo Ligu prvaka, Bundesligu, Kup i dva Superkupa", cinično je i nastavio Mourinho

Jose Mourinho, strateg ponajbolje ovosezonske engleske momčadi, Tottenhama, kritizirao je odluku Fife koja je nagradu za trenera godine dodijelila strategu njegovog rivala Liverpoola, Jurgena Kloppa.

Klopp je prošle sezone osvojio Premiership s Liverpoolom, dok je njegov konkurent za nagradu, strateg Bayerna Hansi Flick osvojio svih pet trofeja koje je mogao.

Valja podsjetiti da je u nedavnom derbiju Liverpool svladao Tottenham 2:1 i pretekao ih na ljestvici.

"Mislim da bi Flick mogao dobiti trofej za najboljeg trenera godine jedino ako osvoji još dva tri trofeja", cinično je započeo Mourinho.

"Možda bi sa sedam trofeja imao nagradu, nažalost ove sezone je osvojio samo Ligu prvaka, Bundesligu, Kup i dva Superkupa", cinično je i nastavio. 

"Tako da mislim da je Flickova jedina šansa da se poveća broj natjecanja pa da može osvojiti i više trofeja", u svojem stilu kaže "Special One".

"Meni od statistika jedino znače broj pogodaka, prilika i trofeji", zaključio je Jose.

Komentara 4

ZW
zweistein
15:44 19.12.2020.

ne žali on što flick nije dobio već što je klop dobio

Avatar majkuvam
majkuvam
12:34 20.12.2020.

S obziroma kakav odvratan nogomet njegove ekipe igraju,bolje mu je da šuti.Protiv Liverpoola njihov posjed lopte 24%,udarci na gol 2-11 i on tvrdi da je "bolja" ekipa izgubila,bolesnik.

DM
drazen.muhvic
17:20 19.12.2020.

Ako se već kod nogometaša ne bira najbolji (a to su u zadnjih više od desetljeća samo i jedino Cristiano Ronaldo i/ili Messi - ostali nisu njihov rang) nego kao nekakav najuspješniji, onda bi logikom stvari tako trebalo biti i kod trenera... Možda Klopp i je bolji i veći stručnjak od herr Flicka, ali ove godine nije ni blizu toliko uspješan. Isto kao što Lewa i Luka nisu ni blizu kvalitete one prve dvojice, ali su eto bili uspješniji i uzeli više trofeja u godini u kojoj su bili proglašeni kao "najbolji"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije