Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRUPNA FAZA

Modrićev projektil u konkurenciji za najbolji gol Lige prvaka! Glasajte

Luka Modrić
EXPA/PIXSELL
18.12.2020.
u 13:15

Glasovati se može na stranici www.uefa.com.

Pogodak veznjaka Real Madrida Luke Modrića protiv Šahtara u susretu 1. kola B skupine Lige prvaka u konkurenciji je za najljepši pogodak prvog kruga elitnog natjecanja Starog kontinenta, objavila je UEFA.

Modrić je zabio jedan od ljepših golova karijere, ali Real je ostao bez bodova na startu Lige prvaka izgubivši na svom travnjaku 2-3.

Hrvatski veznjak u 54. minuti riješio se dvojice protivnika i sjajno pogodio s više od 25 metara uz nemoćnog Trubina.

Bio je to gol za povijest jer je kapetan hrvatske reprezentacije postao tek četvrti igrač Reala koji je zabio gol u Kupu/Ligi prvaka s 35 ili više godina. Prije njega to je uspjelo samo velikanima Alfredu Di Stefanu, Ferencu Puškašu i Pacu Gentu.

U konkurenciji za pogodak prve faze "Champions League" nalaze se i Neymarov (PSG) gol protiv Istanbul Basaksehira, pogodak Antoinea Griezmanna (Barcelona) u susretu protiv Ferencvarosa, gol Brune Fernandesa (Manchester Uniteda) protiv Istanbul Basakşehira, pogodak Joshue Kimmicha (Bayern) protiv Lokomotiv Moskve te gol Osmana Sulejmanova (Krasnodar) protiv Seville.

Glasovati se može na stranici www.uefa.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije